30/11/12

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ !!

 Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει δυο (2) σχέδια (draft) αναφορών του προγράμματος της τρόικας για την χώρα μας, με τίτλο:
"The Second Economic Adjustment Programme for Greece – First Review, November 2012, DRAFT"

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ ΚΑΙ ...ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ...

Με τον Μιχάλη Ταμήλο ανακαλύψαμε την τρικαλινή διάλεκτο και τη χυδαιολογία ενός ανθρώπου που μπέρδεψε το περιστύλιο της Βουλής με τη στάνη. Είναι ο βουλευτής που δήλωσε ότι δεν θέλει

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ - ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013

Είναι γνωστό ότι πολλά από τα επιδόματα ανεργίας έχουν καταργηθεί, ενώ κάποια άλλα έχουν κουτσουρευτεί. Ωστόσο με τα νέα μέτρα έρχεται και κάτι καλό για νέους από 20 έως 45 ετών.

ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP


ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP» .. Άρθρο του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη .. …από τα καλύτερα άρθρα σχετικά με το HAARP

ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ !!!

Θυμίζει την ταινία «η ζωή του Μπέντζαμιν Μπάτον», όπου ο Μπραντ Πιτ από ηλικιωμένος γινόταν παιδί, ζώντας τη ζωή του ανάποδα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση των αδελφών Κλαρκ στη Βρετανία, οι οποίοι γίνονται πάλι παιδιά μπροστά στα

29/11/12

ΧΑΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η CITYGROUP

  Προβλέψεις σοκ από τη Citigroup για την Ελλάδα - Στο 11,8% η ύφεση το 2014 και στο 453,2% του ΑΕΠ το χρέος! - Θα ξεπεράσει το 40% η ανεργία το 2015! - Στο

ΠΟΡΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

Η πλειοψηφία των εργαζομένων σε γραφεία ....

....έχουν επισκεφτεί ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου εν ώρα εργασίας.Σύμφωνα με το

ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ "ΠΑΠΑΚΙ" ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ (!!!)


Έτριβαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, όταν είδαν να κινείται στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών ένα «παπάκι» με επιβάτες δύο αλλοδαπούς και… τρία αιγοπρόβατα! Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τους

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ 12 ΜΝΗΜΟΝΙΑ...!!!

Ένα για κάθε υπουργείο.
Γιατί δεν αναλαμβάνει πρωθυπουργός αυτοπροσώπως ο Ράιχενμπαχ ; Θα ήταν πιο έντιμο για τους Έλληνες. 
Μόνον μέσω του κυνισμού, μπορεί πλέον να αντιμετωπισθεί το...

28/11/12

ΤΑΜΗΛΟΣ ON THE ROCK'S - BINTEO



ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ !!


 Η αιφνίδια επιδείνωση των ελληνο-αλβανικών σχέσεων επιβεβαιώνει την άποψη έμπειρου διπλωμάτη ότι «οι ελληνο-αλβανικές σχέσεις είναι σαν τον υδράργυρο. Εύκολα θερμαίνονται και δύσκολα ψύχονται...».

ΜΗΝΑΣ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ...

 Ιδιαίτερα «φουσκωμένος» θα είναι ο λογαριασμός για τα νοικοκυριά τον επόμενο μήνα, καθώς οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν φόρους και τέλη που συνολικά

27/11/12

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ (!!!)


Πρώην μυστικός αστυνομικός μήνυσε τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου διότι δεν τον προστάτεψε από το να ερωτευτεί μια από τιςακτιβίστριες περιβαλλοντικής

ΨΑΧΝΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ...ΓΚΑΖΟΝ


Στην φωτογραφία, μια ηλικιωμένη γυναίκα ψάχνει να βρει χόρτα στο πάρκο.Κι όπως διαβάζουμε στο EviaNews, αν το πάρκο βρίσκονταν σε χωριό τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Οταν όμως συμβαίνουν αυτά σε πολυσύχναστο χώρο, με

ΑΝΕΚΔΟΤΟ - Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ GAY

Ο μπαμπάς μου είναι πυροσβέστης. Σβήνει τις φωτιές και σώζει τους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν.

- Πολύ ωραία, η σειρά σου Κωστάκη.

- Ο δικός μου ο πατέρας είναι γιατρός. Εξετάζει

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ !!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!

Παγκόσμια ανακάλυψη από απόφοιτη του Πολυτεχνείου Κρήτης - Δημιούργησε την ηλεκτρονική «ταυτότητα καρδιάς»

Η νέα αυτή τεχνολογία χρησιμοποιείται ήδη για στρατιωτικούς λόγους στο Καναδά, όπου και η επιστήμονας Φωτεινή Αγραφιώτη έκανε μεταπτυχιακές σπουδές.


ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

Ενοχλημένος από την παραγωγή του σήριαλ «Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας» ή «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» όπως ονομάζεται στη χώρα μας είναι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο κ. Ερντογάν υποστηρίζει το...
κύμα των συντηρητικών παραγόντων που έχουν καταδικάσει τη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!! ΓΙΑΓΙΑ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΚΥΛΟ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ !!!


To σκυλί όρμησε στο δίχρονο κοριτσάκι και η γιαγιά του, προσπάθησε να το διώξει - Το ροντβάιλερ δεν έλεγε να φύγει και έτσι η ηλικιωμένη πήρε τη μεγάλη απόφαση...
Το παράδειγμα δαγκώματος ανθρώπου από σκύλο σίγουρα δεν είναι

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ EUROGRUP : ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ...

Αυτά που δεν λένε στα Μεγαλοκανάλια…

Αυτά που δεν σας λένε τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης..


Ποιο ήταν το κεντρικό και κυρίαρχο μήνυμα της σημερινής απόφασης του Eurogroup;;

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Στην αντεπίθεση περνάει ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά τα επεισόδια που συνέβησαν στην Κρήτη. Ο βουλευτής της Χ.Α., καταθέτει μήνυση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, ενώ δικαιολογεί τις φράσεις που χρησιμοποίησε λέγοντας ότι ήταν σε ένταση κι ότι αυτές τις στιγμές δεν ακολουθείς το savoir vivre. Σημειώνει τέλος ότι δεν εξέφρασε καμία απειλή.

Η ανακοίνωση-δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής:

Απάντηση στην παρανομία κράτους-παρακράτους και τις συκοφαντίες των ΜΜΕ

Μηνύσεις και αγωγές από την Χρυσή Αυγή κατά παντός υπευθύνου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ για το όργιο της παρανομίας, τις αντισυγκεντρώσεις και τις φθορές σε ιδιοκτησίες πολιτών και την παρακώλυση της νόμιμης εκδήλωσης πολιτικού κόμματος

Από το απόγευμα της Κυριακής μας βομβαρδίζουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς με τις δήθεν απειλές του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, τις ύβρεις, τους «νεκρούς», τον «εμφύλιο πόλεμο» και λοιπές ανοησίες. Μόνο ότι θα φέρουμε εξωγήινους να καταλάβουν τον πλανήτη δεν είπαν. Πέρα από το φαιδρό του πράγματος, αξίζει να αναφερθούμε στα γεγονότα του τελευταίου διημέρου, το θέατρο του παραλόγου που βιώνουμε σε ένα διαλυμένο κράτος και την κατάφωρη παρανομία εις βάρος του νομίμου πολιτικού μας κόμματος.

Η παράνομη αντισυγκέντρωση του Ηρακλείου ήταν ακόμα πιο αποτυχημένη από αυτή των Χανίων, παρ’ όλο που μεθοδεύθηκε και υποστηρίχθηκε και αυτή άμεσα από τον Σύριζα. Εμφανίστηκαν μάλιστα και βο(υ)λευτές του, που δήλωσαν δημόσια ότι δεν θα μας επιτραπεί να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μαζέψουν 30 ρεμάλια με κουκούλες, κράνη, καδρόνια, πέτρες και άλλα δολοφονικά σύνεργα. Παρ’ όλα αυτά η αστυνομία, εκτελώντας παράνομες εντολές, μετέφερε αυτούς τους αλήτες υπό την υψηλή της εποπτεία σε απόσταση αναπνοής από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και μάλιστα είχαν το θράσος οι επικεφαλής αξιωματικοί να μας πουν ότι αυτοί οι ταραξίες θα παραταχθούν μπροστά στο ξενοδοχείο που ήμαστε συγκεντρωμένοι. Την ώρα εκείνη ασφαλώς εξήλθαν του χώρου οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και απαίτησαν να υπάρξει αστυνομικός φραγμός σε απόσταση ασφαλείας. Εκεί ειπώθηκαν και κάποιες φράσεις που απαγορεύονται από το savoir vivre, επιτρέπονται όμως σε στιγμές ανάλογης έντασης, όταν μάλιστα πέφτεις θύμα μίας κατάφωρης παρανομίας. ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ όμως, ούτε τότε, ούτε την ώρα που κατέφθασαν στο σημείο οχήματα πολιτών, στα οποία η συμμορία των παρακρατικών είχε επιτεθεί και είχε προκαλέσει φθορές. Το γεγονός αυτό ήταν ανήκουστο και όταν ζήτησα εξηγήσεις από τον αρμόδιο Αστυνομικό Διευθυντή μου απήντησε πως… «δεν έχει προβεί σε καμία σύλληψη, δεν μπορεί να κάνει τίποτα τώρα και θα δει τι θα κάνει μετά»!

Αυτή η κοροϊδία με εξόργισε και δεχόμενος ταυτόχρονα τα παράπονα των ηλικιωμένων πολιτών που είχαν δεχθεί την επίθεση, του τόνισα σε έντονο ύφος πως με την τακτική του και με το να ανέχεται τους παράνομους κουκουλοφόρους ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ, καθώς δε λαμβάνει κανένα μέτρο για να προστατέψει τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών. Εν συνεχεία έκανα δηλώσεις, καταγγέλλοντας την παραβίαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας, δηλώσεις που προβλήθηκαν στα τοπικά μέσα, θάφτηκαν όμως από τα μεγάλα τσοντοκάλα της διαπλοκής. Δήλωσα επίσης ότι θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. Η μήνυση αυτή θα κατατεθεί άμεσα και θα αφορά πρωτίστως το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και το αρχηγείο της αστυνομίας που υποθάλπει ανοιχτά την παρανομία των αντισυγκεντρώσεων και των επεισοδίων.

Τελικά την πολυδιαφημισμένη και χρηματοδοτούμενη αντισυγκέντρωση την αποτελούσαν τριάντα ρεμάλια που στη θέα και μόνο της ομάδας ασφαλείας της Τ.Ο. Ηρακλείου της Χρυσής Αυγής εξαφανίστηκαν. Λίγο νωρίτερα είχαν ξεσπάσει την επαναστατική τους ορμή λερώνοντας τους τοίχους των καταστημάτων με αντεθνικά συνθήματα και προκαλώντας φθορές σε οχήματα ηλικιωμένων. Την ίδια ώρα, στο ξενοδοχείο που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή μας ήταν συγκεντρωμένοι δύο χιλιάδες Έλληνες πολίτες του Ηρακλείου, που οργίστηκαν και αγανάκτησαν στο άκουσμα των παραπάνω θλιβερών γεγονότων. Ευτυχώς, η ψυχραιμία των στελεχών του Κινήματος οδήγησε στην εξομάλυνση της κατάστασης. Τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως επεισόδιο. Έτσι ανετράπη για μία ακόμη φορά ο σχεδιασμός του κράτους για «έκτροπα από χρυσαυγίτες» και επεισόδια, που θα τους έδιναν τροφή για νέες κινδυνολογίες και για τη δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος. Η εκδήλωσή μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και το μήνυμα της τεράστιας ανόδου του Εθνικιστικού Κινήματος στην Κρήτη εστάλη προς κάθε κατεύθυνση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης της Χρυσής Αυγής, στις μάχιμες Τοπικές Οργανώσεις Χανίων και Ηρακλείου, στην διεύθυνση του ξενοδοχείου που πήρε πάνω της το «ειδικό βάρος» της φιλοξενίας της Χρυσής Αυγής και σε όλους τους Κρήτες Συναγωνιστές, που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής και της Πατρίδας. Σε όλους αυτούς αφιερώνουμε τη μαντινάδα ενός φίλου του Κινήματος που μας τραγούδησε κατά τον πλου από τον Πειραιά στα Χανιά: «Κοντοζυγώνει ο καιρός και πλησιάζει η ώρα, που θα ‘ρθει η Χρυσή Αυγή να κυβερνά τη χώρα»


Πηγή

Read more: http://onlyfreegr.blogspot.com/2012/11/savoir-vivre.html#ixzz2DPmzwj2P
 Στην αντεπίθεση περνάει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταθέτοντας μηνύσεις μετά τα επεισόδια στην Κρήτη-Με μαντινάδες εμψυχώνει τους Χρυσαυγίτες λέγοντας «Κοντοζυγώνει η ώρα…»

ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ 1000 ΛΙΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε λυγμούς ξέσπασε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Τριανταφύλλος Τριανταφυλίδης μπροστά στον τηλεοπτικό φακό εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ανεστάλησαν από χθες το

ΕΛΕΟΣ !! ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΡΔΙΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΣΤΟ E-BAY (!!!)


Παρακάτω... η περίληψη του αντικειμένου που πωλείται:
«Σας φέρνουμε τη μουμιοποιημένη καρδιά του βρικόλακα Αυγούστου Ντελαγρέϊντζ. Πριν την καταστροφή του το 1912 ο Ντελαγρέϊντζ ήταν

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ...

Επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται ότι η πόρτα της εξουσίας ανοίγει, άρχισαν σιγά σιγά να βάζουν τα πράγματα σε πιο ρεαλιστικές διαστάσεις.
“Ο Σύριζα δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες. “Η

26/11/12

ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΝ

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ (σ.σ. χθεσινή) βαρυσήμαντη συνέντευξη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναυάρχου κ. Κοσμά Χρηστίδη στη Real news και στον Πάρι Καρβουνόπουλο είναι μια πραγματική κραυγή αγωνίας για το μελλοντικό αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας.

ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑΛΑΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (!!!)

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο το καταχρεωμένο δημόσιο του Μεσσήνιου που πληρώνεται απο το υστέρημα του καθημερινά δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού χωράει κι

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ !!

 Το μεγαλύτερο κοίτασμα διαμαντιών όλων των εποχών ισχυρίζονται ότι βρήκαν επιστήμονες στα βάθη του κρατήρα Popigai Astroblem στη Σιβηρία, ο οποίος δημιουργήθηκε από πρόσκρουση μετεωρίτη στη Γη πριν από 35 εκατομμύρια χρόνια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, πρόκειται για αποθέματα

ΧΩΡΙΣ ΚΤΕΛ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Χειρόφρενο τράβηξαν από το πρωί τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που κινούνται στο νομό Θεσσαλονίκης, λόγω οικονομικών προβλημάτων και συγκεκριμένα εξαιτίας έλλειψης καυσίμων.

BOLLYWOOD ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ...ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Bollywood και τα μυαλά στα κάγκελα...

Κερδίζει το κορίτσι με αντρίλα και μοναδικό στυλ!

Από την Ινδική ταινία του 1989 «Gair Kaanooni».

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΦΕΤΟΣ EUROVISION ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ...Η ΕΛΛΑΔΑ..??

 Μετά την Πορτογαλία και η Πολωνία ανακοίνωσε επίσημα ότι για οικονομικούς λόγους δεν πρόκειται να λάβει... μέρος στο διαγωνισμό μουσικής Eurovision-2013, που θα πραγματοποιηθεί

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ !!!

Μπερίσα: «Τα Σκόπια επί αιώνες δεν είναι μόνο το επίκεντρο της Δαρδανίας, αλλά και το επίκεντρο του αλβανικού έθνους»

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ...ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (!!)

 Νέα μόδα στον τομέα της καταναλωτικής πίστης αποτελούν οι διευκολύνσεις των τραπεζών, οι οποίες συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τα προγράμματα άτοκων δόσεων για πληρωμές στο Δημόσιο μέσω πιστωτικών καρτών.

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ


 Σάλος έχει ξεσπάσει στην Γερμανία, μετά την αποκάλυψη, ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι στο Γερμανικό Κοινοβούλιο πληρώνονται μισθούς πείνας.Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, οδηγοί, καθαρίστριες και η ασφάλεια του κτιρίου, πληρώνονται με πενιχρά

ΝΤΑΛΑΡΑΣ : ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ (!!!)


 Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Γιώργου Νταλάρα πως δεν ψήφισε ούτε μια φορά στη ζωή του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ότι δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για κανέναν πολιτικό.

Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ...


  Είναι γνωστό ότι η κ. Λαγκάρντ δεν έστειλε την περίφημη λίστα της μόνο σε μας. Αφού κάθισε και ξεκαθάρισε έναν-έναν τους δεκάδες χιλιάδες λογαριασμούς του Φαλτσιάνι, και αφού κράτησε ό,τι ήταν να κρατήσει για την

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ

 Η ομιλία ενός δικαστικού συνοδέυτηκε από πολλά δάκρυα και καταιγισμό χειροκροτημάτων από τους συναδέλφους του που τον άκουγαν εκστασιασμένοι στην συνέλευση που έκαναν και στην οποία ψήφισαν υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεων.

Η ομιλία είναι συγκλονιστική . Διαβάστε τη:

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤ - ΒΙΝΤΕΟ

 Δείτε σε βίντεο τις πρωτοφανείς απειλές του βουλευτή Η. Κασιδιάρη.

Εκτός εαυτού βγήκε για ακόμη μία φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρης ο οποίος μαζί με άλλα στελέχη

25/11/12

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ 2013


Σύμφωνα με τις μνημονιακές υποχρεώσεις της κυβέρνησης, από τις αρχές του νέους έτους θα πρέπει να προωθηθεί το άνοιγμα δεκάδων επαγγελμάτων και υπηρεσιών, από δικηγόρους και ξεναγούς ως συντηρητές έργων τέχνης. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» θα είναι ότι π.χ. ένας αρχαιολόγος με δίπλωμα θα μπορεί να εργαστεί ως ξεναγός. 

WIKILEAKS - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Η CIA !!!

Ντοκουμέντα-σοκ για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών στα Αρχεία της CIA. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το Wikileaks, διαθέτει έγγραφες αναφορές σοκ, Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!?

 Το «Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο» πήρε επιχορήγηση 11,5 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για να καλύψει τις κτιριακές του ανάγκες (!!!) μόλις 22 ημέρεςαφού ορκίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Αντώνης Σαμαράς.Πρόεδρος του Ινστιτούτου είναι ο κος Αλέξανδρος Σαμαράς (αδερφός του

Ο ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ CHEMITRAILS - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΟΟ7"

Ο Βασίλης Ντερτιλής ο επικεφαλής του Τμήματος Ειδικών Αποστολών που γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του '90, δεν υπάρχει πια. 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΤΑΣΧΕΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΧΙΝΟ ΝΕΡΟ !!!

Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (πήγες, ποτάμια, λίμνες) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό...

ΤΑ ΠΟΡΝΟ SITES ΚΑΙ ΤΑ ΧΧΧ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ !!

Το 2000, ο Βρετανός μεγιστάνας του Internet, Stuart Lawley είχε ένα διαφορετικό... όραμα : τις καταλήξεις «.xxx» για τις διευθύνσεις των sites πορνογραφικού περιεχομένου. Η

"ΝΤΕΚΕΔΟΚΟΥΤΟ" ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!

Λίγες ώρες πριν από την τηλεδιάσκεψη των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης και μόλις δύο ημέρες πριν από το κρίσιμο Eurogroup ένα κείμενο εσωτερικής ενημέρωσης του... ΔΝΤ, ρίχνει φώς και αποκαλύπτει τη σύγκρουση των δύο πλευρών του

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ !!!

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξαν 52χρονος και 7χρονος, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ενεπλάκη σε ατύχημα στο δρόμο Λυμπιών – Δαλίου,, με αποτέλεσμα να... καταλήξει εντός

ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Ένταση επικράτησε για μια ακόμα φορά τα ξημερώματα έξω απο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου.
Γύρω στη 1.30, ομάδα απο περίπου 50 άτομα επιτέθηκε ξαφνικά

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ένταση επικρατεί, στην περιοχή της Χερσονήσου, όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, σε κεντρικό ξενοδοχείο και ομιλία των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Γιώργου Μπαρμπαρούση και Χρήστου Παππά.
Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία με δύο διμοιρίες, ενώ έχει στήσει

ΣΟΚ!!! ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΒΑΛΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ !!!


Μάλιστα, μία μαθήτρια που αρνήθηκε να κολλήσει πάνω της το αυτοκόλλητο, αποβλήθηκε.Εναν επιεικώς απαράδεκτο τρόπου σκέφτηκαν στο Τέξας των ΗΠΑ για να ελέγχουν τα έσοδα των σχολείων.
Οσο κι αν ακούγεται παράξενο, υποχρέωσαν τους μαθητές να κολλήσουν

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΤΑΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ

Εισαγωγή

Ο Στάϊκος Σταϊκόπουλος, ο ήρωας του Παλαμηδιού, γεννήθηκε το 1798 στη Ζάτουνα της Αρκαδίας. Ο πατέρας του Παναγιωτάκης ήταν κρεοπώλης ενώ ο ίδιος δερματέμπορος.  Ο Σταϊκούλης, όπως τον έλεγαν στο χωριό, μαζί με τον αδελφό του Αθανάσιο, έφυγε από τη Ζάτουνα και πήγε στην Ύδρα το

ΒΟΜΒΑ : ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ !!!

Οταν τον περασμένο Οκτώβριο ένας πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας επισκέφθηκε το Παρίσι, πήρε ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον Πιέρ Μοσκοβισί, από αυτά που δεν μεταφέρονται επίσημα.
Το μήνυμα, λοιπόν, "έλεγε" ότι μια ομάδα Γερμανών με επικεφαλής

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !! - ΒΙΝΤΕΟ

Μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του καναλιού "ABC 7"...

...της Αγγλίας, όταν οι παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων ανακοίνωσαν on air τις παραιτήσεις τους. 

ΣΟΚ !! ΕΔΕΣΕ ΤΟ 4ΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ !!

Σοκαρίστηκαν από την εικόνα που αντίκρισαν χθες το απόγευμα οι κάτοικοι της γύρω περιοχής του West Sussex στο Λονδίνο, όταν είδαν μια μητέρα “τέρας” να σέρνει με λουρί το 4χρονο