15/1/13

ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

 Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει το γιγαντιαίο σκάνδαλο της λεηλασίας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και γιαυτό απαιτείται άμεση
παρέμβαση της Δικαιοσύνης και η παραπομπή των υπευθύνων στο σκαμνί.
Στο σκάνδαλο του ΤΤ εμπλέκονται άμεσα η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών η διοίκηση της Τραπέζης Ελλάδος καθώς και η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.Εγκληματικές είναι οι ευθύνες και της γνωστής παρέας του κολεγίου που διοικούσε και εξακολουθεί να διοικεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο απαξιώνοντας στη κυριολεξία μια κερδοφόρα τράπεζα και ρίχνοντας στον… κουβά εβδομήντα χιλιάδες μετόχους που έχασαν τα λεφτά τους.

Για να πληροφορηθεί ο κόσμος το μέγεθος της λεηλασίας που συντελέστηκε στο Τ.Τ. απαιτείται η άμεση δημοσιοποίηση της έκθεσης των επιθεωρητών της Τραπέζης Ελλάδος για τα θαλασσοδάνεια που έδωσε η γνωστή παρέα του κολεγίου.
Πρέπει επίσης να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όλοι οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί που επί 2,5 χρόνια είχαν αφήσει το ΤΤ σε καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας και λειτουργούσε χωρίς καν να παρουσιάζει ισολογισμούς, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα για τους εβδομήντα χιλιάδες μετόχους.

Το παρασκήνιο γύρο απ’ τη λεηλασία του ΤΤ είναι μεγάλο και οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο πολλοί. Γιαυτό επιχειρείται η συγκάλυψη των ευθυνών με τον ορισμό νέας διοίκησης η οποία είναι συνέχεια της προηγούμενης αφού ο κ. Σιγανός ήταν υποδιοικητής και δεξί χέρι του μέχρι πρότινος διοικητή Κλέωνα Παπαδόπουλου. Η ομάδα του κολεγίου που χρεοκόπησε την τράπεζα εξακολουθεί να ασκεί διοίκηση με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη. Ο κ. Σιγανός που έχει τη στήριξη της ομάδας του κολεγίου είναι προστατευόμενος της κυρίας Σακελαρίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Εξ άλλου η κυρία Σακελαρίου υπήρξε υφισταμενή του και είχε προωθηθεί από γνωστό δικηγορικό γραφείο που είχε αναλάβει τις υποθέσεις και την ενημέρωση της τρόικας. Είναι το ίδιο γραφείο που χρησιμοποιεί γνωστός διαπλεκόμενος επιχειρηματίας απ’ το χώρο της ενέργειας για υποθέσεις που αφορούν χρηματιστηριακά ζητήματα.

Ολα δείχνουν ότι η διαπλοκή ζει και βασιλεύει και έχει απλώσει επικίνδυνα τα πλοκάμια της σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής ζωής.

Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι μένουν μέχρι τώρα στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης αυτοί που βούλιαξαν το Τ.Τ. και μάλιστα επιβραβεύονται συνεχίζοντας να ασκούν διοίκηση.

Ενώ στην περίπτωση της “Proton Bank” που το σκάνδαλο είναι πταίσμα μπροστά σ’ αυτά που έγιναν στο Τ.Τ. είχαμε κύμα προφυλακίσεων.

Η Δικαιοσύνη σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να λειτουργεί αλά καρτ και πρέπει από αύριο το πρωί Πεπόνης και Μουζακίτης να επισκεφθούν την αμαρτωλή τράπεζα και να εντοπίσουν όλα τα στοιχεία της λεηλασίας στέλνοντας τους υπεύθυνους στο σκαμνί.


πηγη Από... ellinasasfalistis.blogspot.gr


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: