18/5/13

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ...

Ανεπιθύμητος ο Γ. Παπανδρέου στο Εδιμβούργο! Mαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν από συνέδριο.. Εμείς απλά του χορηγούμε άδειες από τη Βουλή


Ανεπιθύμητο χαρακτηρίζει, λοιπόν, τον Γιώργο Παπανδρέου η ομάδα Real Democracy Now – Edinburgh, με αφορμή την προγραμματισμένη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο TEDGlobal.
Επίσης η ομάδα ξεκίνησε συλλογή υπογραφών μέσω ίντερνετ ζητώντας την αφαίρεση του ονόματος του Γ. Παπανδρέου από τη λίστα των ομιλητών στο συνέδριο TEDGlobal στις 11 Ιουνίου, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου έχει προσκληθεί για να μιλήσει για τα “μαθήματα που πήρε από την ελληνική κρίση χρέους”.

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα Real Democracy χαρακτηρίζει τον Γ. Παπανδρέου “οργανικό κομμάτι του πολιτικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα”.


Ολόκληρη η ανακοίνωση:H Ομάδα Real Democracy Εδιμβούργου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό persona non grata:

Στις 11 Ιουνίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας που οδήγησε την χώρα στην «αγκαλιά» του ΔΝΤ, είναι προσκεκλημένος ομιλητής του συνεδρίου TEDGlobal στο Εδιμβούργο.

Σύμφωνα με το TEDGlobal, πρόκειται να μιλήσει για τα υποτιθέμενα «μαθήματα που πήρε από την Ελληνική κρίση χρέους», ενώ ο ίδιος κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας οδήγησε την Ελλάδα σε μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση.

Πιστεύουμε ότι η επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου αποτελεί προσβολή απέναντι σε αυτούς που πήραν τα «πραγματικά μαθήματα» της κρίσης.

Όλους αυτούς που χτυπήθηκαν από την αύξηση της ανεργίας, τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, και σε ανθρώπους σαν κι εμάς που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν.

Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια ζωή με αξιοπρέπεια, ενάντια στα μνημόνια και στις κυβερνήσεις που τα υπέβαλαν.

Το πρώτο βήμα για να δείξουμε την αντίδρασή μας είναι η συλλογή υπογραφών απαιτώντας από τους διοργανωτές του συνεδρίου TEDGlobal, να αφαιρέσουν τον Γιώργο Παπανδρέου από την λίστα των ομιλητών.
Εφόσον αυτό δεν ικανοποιηθεί θα προχωρήσουμε σε πορείες/παραστάσεις διαμαρτυρίας την ημέρα της εκδήλωσης.

Πηγή ramnousia.com/


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: