19/4/13

Λαμία - Συγκλονιστικό: Ο σκύλος τους οδήγησε στο πτώμα του ιδιοκτήτη του που είχε μόλις αυτοκτονήσει !!!


 Ήταν ο πιο πιστός φίλος του και δεν έφευγε από κοντά του, ακόμα κι όταν ο ιδιοκτήτης του ήταν νεκρός. Γαύγιζε σε βοήθεια και τελικά οι φωνές του, έγιναν η αιτία να εντοπιστεί το πτώμα του άνδρα, που είχε βάλει τέλος στη ζωή του.
Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, ο άνδρας περίπου 60 ετών από την Ανθήλη Λαμίας, όπως όλα δείχνουν έβαλε τέλος στη ζωή του, δίπλα στο Σπερχειό ποταμό.
Σήμερα το πρωί δυο αλλοδαποί που κάνουν αγροτικές δουλειές
στην περιοχή, περνώντας από αγροτικό δρόμο κοντά στο ποτάμι, άκουσαν ένα σκύλο να τους γαβγίζει επίμονα.
Λίγο πιο πέρα είδαν ένα αυτοκίνητο παρατημένο και έτσι αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει. Όταν μπήκαν μέσα στις φυλλωσιές και είδαν το κυνηγόσκυλο, εκείνο τους καλούσε πιο έντονα και άρχισε να κινείται προς το ποτάμι.
Ακολουθώντας το σκύλο, σε λίγο βρέθηκαν σε ένα δέντρο δίπλα στον Σπερχειό, όπου υπήρχε ένα πτώμα.
Ο νεκρός ήταν πυροβολημένος κάτω από το σαγόνι. Σχεδόν το μισό σώμα του ήταν μέσα στο ποτάμι.
Ο λόγος που δεν είχε παρασυρθεί από τα νερά του Σπερχειού, είναι διότι ήταν δεμένος με μια λεπτή τριχιά από ένα χοντρό κλαδί.

Οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού, αλλά και οι αξιωματικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας, που βρέθηκαν στο σημείο, αφού εξέτασαν προσεχτικά όλα τα στοιχεία και έκαναν αυτοψία του χώρου, αρχικά απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια.
"Δέθηκε από το δέντρο για να μην τον πάρει το ποτάμι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα στο σαγόνι...." είπε έμπειρος αξιωματικός της αστυνομίας στο LamiaReport.

Ο νεκρός ήταν χωρισμένος και ζούσε μόνος του στην Ανθήλη, ήταν κυνηγός και παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες εξέτρεφε και εκπαίδευε κυνηγόσκυλα.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ανθήλη, ενώ οι γείτονες όπως είπαν είχαν να τον δουν από την Τρίτη.
Συγκίνησε έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του τετράποδου φίλου του, που μετά την ανεύρεση του πτώματος και ενώ τον είχαν δέσει σε ένα δέντρο, συνεχώς "έκλαιγε",
ενώ όταν προσπάθησαν να τον πάρουν από το σημείο, ο σκύλος αντιστεκόταν και ήθελε να πάει εκεί που ήταν νεκρός ο ιδιοκτήτης του.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: