24/5/12

ΦΡΙΚΗ !! ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ !!

 Η αστυνομία της Κίνας προχώρησε στη σύλληψη ενός νεαρού ζευγαριού, το οποίο έθαψε ζωντανή μια γυναίκα 68 ετών θεωρώντας ότι ήταν νεκρή όταν την χτύπησε με το αυτοκίνητό
του, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινωνία.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Κίνας, το ζευγάρι διασκέδαζε όλο το βράδυ σε ένα καραόκε κλαμπ και τα ξημερώματα που επέστρεφε σπίτι του παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την γυναίκα, στην ανατολική επαρχία Ζετζιάνγκ.
«Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε κάποιον να κλαίει και είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος δίπλα στο αυτοκίνητο. Ένας άνδρας και μια γυναίκα βγήκαν από το αυτοκίνητο και έβαλαν τη γυναίκα μέσα σε αυτό λέγοντας ότι θα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο» δήλωσε ένας αστυνομικός στην εφημερίδα «China Daily».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι φοβήθηκε ότι μπορεί να συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για πρόκληση τροχαίου και θεωρώντας ότι η γυναίκα είναι νεκρή την έθαψε κοντά στην περιοχή του ατυχήματος.
Η αστυνομία όταν ανακάλυψε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, ένα μήνα σχεδόν μετά το τραγικό συμβάν, ήταν πολύ αργά. Διαπιστώθηκε ότι η 68χρονη ήταν ζωντανή όταν την έθαψαν και ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

 ierosagon.org

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: