18/4/13

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟ 2013...

  Συνεχίζεται χωρίς την παραμικρή τάση μείωσης το κύμα δολοφονιών εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» χωρίς κανένας από το ανύπαρκτο κράτος αλλά και το λοιπό συνένοχο πολιτικό φάσμα  «συνταγματικό τόξο» όπως αρέσκονται κάποιοι να αποκαλούν- να νιώθει την ανάγκη ζητήσει μια συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων.

Ένα από τα τελευταία εγκλήματα που εξιχνίασε η Αστυνομία η δολοφονία 67χρονης Ελληνίδας η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμά της στις 3 Απριλίου στην οδό Λέσβου στην Κυψέλη την ίδια μέρα που έκανε ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα για τη σύνταξη της.
Δράστες της δολοφονίας δεν ήταν αλβανοί αυτή τη φορά, αλλά η άλλη εθνικότητα που διακρίνεται για τα άγρια εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων αυτή των γεωργιανών.
Οι δύο γεωργιανοί, ηλικίας 30 και 36 ετών, συνελήφθησαν τη Δευτέρα στην Ομόνοια και στην Κυψέλη αντίστοιχα, ενώ κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία.
Η 67χρονη αποτελεί ένα ακόμη από τα εκατοντάδες άγνωστα θύματα θυσία στο βωμό μιας φασίζουσας «πολυπολιτισμικότητας» που ντόπιοι και ξένοι πράκτορες προπαγανδίζουν αλλά και εφαρμοζουν τόσο ξεδιάντροπα.
Στις 10 Ιανουαρίου στα Κομνηνά της Ξάνθης δύο ηλικιωμένες γυναίκες βρίσκονται άγρια δολοφονημένες  Οι δολοφόνοι μπήκαν από το παράθυρο της διώροφης μονοκατοικίας των δύο γυναικών. Η μια εκ των ηλικιωμένων βρέθηκε δεμένη στο κρεβάτι της ενώ η άλλη κάτω στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Για το έγκλημα συνελήφθηκαν τρεις γεωργιανοί, - της γνωστής συνομοταξίας των καυκάσιων δολοφόνων- 24, 27 και 30 ετών.
Στις 18 Ιανουαρίου 56χρονος βρίσκεται δολοφονημένος  μέσα στο διαμέρισμα του, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Μιχαήλ Βόδα 26, στην Αθήνα. Η πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και ο άνδρας δεμένος. Για τον λόγο αυτόν από την αστυνομία θεωρείται πιθανότερο κίνητρο του εγκλήματος η ληστεία.
Στις 30 Ιανουαρίου ηλικιωμένη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη δεμένη και με περασμένη θηλιά στο λαιμό της στην Κάρυστο. Κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.
Στις 13 Φεβρουαρίου δολοφονείται ηλικιωμένη γυναίκα στην κατοικία της στην Ιστιαία. Η άτυχη γριούλα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δύο ημέρες αργότερα η Αστυνομία θα συλλάβει ένα 23χρονο αλβανό υπεύθυνο για τη δολοφονία.
Στις 24 Φεβρουαρίου  75χρονη γυναίκα στην Τραγάνα της Λαμίας ληστεύθηκε καιν αφέθηκε από τους κακοποιούς να πεθάνει από πείνα και δίψα, δεμένη χειροπόδαρα. Συγγενείς της την βρήκαν νεκρή, δεμένη χειροπόδαρα με καλώδια, πεσμένη στο πάτωμα, και σκεπασμένη με  στρώμα. Το σπίτι της ήταν άνω κάτω κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια με στόχο τη ληστεία, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.
Στις 26 Φεβρουαρίου ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Φανερωμένη Θεσσαλονίκης δολοφονείται από «άγνωστους» δράστες. Τη βρίσκει ο γιός της ενώ ήταν φιμωμένη με πετσέτα στο πρόσωπο.
Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές αυτοί που σκεπάζουν τα θύματά τους με πετσέτες ή ότι άλλο βρουν είναι οι αλβανοί καθώς θεωρούν κακοτυχία να κοιτούν τα πρόσωπα των νεκρών θυμάτων τους. Κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.
Την 1η Μαρτίου ηλικιωμένη γυναίκα 78 ετών βρίσκεται δολοφονημένη  στην κατοικία της στο ΜώλοΦθιώτιδας.  Η γυναίκα βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα, φιμωμένη και σκεπασμένη σε ένα κρεβάτι του σπιτιού της.
Στις 30 Μαρτίου δολοφονείται από σφαίρες αλβανών η 25χρονη Κατερίνα στα Ίσμθια. Οι δολοφόνοι –δραπέτες των φυλακών Τρικάλων- εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Στις 6 Απριλίου 85χρονος Έλληνας, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στην Καλλιθέα στην οδό Αριστείδου 77. Ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι και ως κίνητρο της δολοφονίας η Αστυνομία αποδίδει τη ληστεία.
Στις 13 Απριλίου βρίσκεται δολοφονημένος 30χρονος, μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Φαίδωνος στη Δάφνη. Ο 30χρονος ήταν δεμένος και φιμωμένος, δεν έφερε χτυπήματα, ενώ ένα χρηματοκιβώτιο που είχε στο διαμέρισμα ήταν παραβιασμένο.
Στις 15 Απριλίου 82χρονη βρίσκεται νεκρή στην κατοικία της στα Βίλλια Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία η ηλικιωμένη γυναίκα έφερε τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από μαχαίρι. Οι αστυνομικοί αποδίδουν το έγκλημα σε ληστεία.
Υπενθυμίζεται η εξιχνίαση της δολοφονίας του 45χρονου πρατηριούχου που διαπράχθηκε στον Δομοκό Φθιώτιδας στις 30 Δεκεμβρίου 2012. 

  Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, τριών 28χρονων και ενός 24χρονου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για παράνομη οπλοχρησία.

Τέλος υπενθυμίζεται πως το 2012 τουλάχιστον 41 Έλληνες δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς.
Οι παραπάνω δολοφονίες έχουν προκύψει από συλλογή στοιχείων από τον καθημερινό Τύπο, καθώς η ΕΛΑΣ δεν παρέχει συγκεντρωτικά στοιχεία δολοφονημένων Ελλήνων από αλλοδαπούς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: