26/5/13

Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ... ΣΥΡΙΖΑ (!!)


 Οδηγεί στο δρόμο τρέχοντας με 130 χιλιόμετρα την ώρα με το σπορ κάμπριο αυτοκίνητό της για να προλάβει την επόμενη ομιλία της ενώ έχει ξεχάσει πως το όριο ταχύτητας είναι τα 80.
Η Τερέσα Φορκάδες μπορεί να έχει την τυπική εμφάνιση μιας καθολικής ισπανίδας καλόγριας, όμως η δράση της δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της.
Η Φορκάδες, αναφέρει η Real News, ασκεί έντονη κριτική στο τραπεζικό σύστημα και στους πολιτικούς και μαζί με τον οικονομολόγο Αρκάντι Ολιβέρες κυριαρχούν στο ισπανικό αντιμνημονιακό μέτωπο. Μάλιστα ευελπιστούν ότι θα αναζωπυρώσουν το κίνημα των Αγανακτισμένων αλλά με πιο ξεκάθαρους και συγκεκριμένους στόχους.
Η Φορκάδες έχει δηλώσει επίσης ότι υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως τόσο για εκείνη όσο και για τον Ολιβέρες το κόμμα αποτελεί σημείο αναφοράς.
Μάλιστα στις εμφανίσεις της αναφέρεται στη μαρξιστική θεωρία, στην πολιτική που άσκησε ο Ούγκο Τσάβες αλλά και στη «θεολογία της απελευθέρωσης», μια σχολή σκέψης που διερευνά τις σχέσεις μεταξύ χριστιανισμού και πολιτικού ακτιβισμού.
Η απόφαση της να ασπαστεί το μοναχισμό ήρθε το 1997 όταν στη διάρκεια ομιλίας της σε ομάδα καθολικών ομοφυλόφιλων οι καλόγριες του τάγματος των Βενεδικτινών αντέδρασαν με τρόπο φυσιολογικό τα λόγια της.
Με το που εντάχθηκε στο τάγμα οι μοναχές την ώθησαν να συνεχίσει τις σπουδές στο Χάρβαρντ ενώ της επέτρεψαν να έχει γραμματέα και να ταξιδεύει όπου θέλει για να ολοκληρώσεις τις σπουδές της.
 
 kanapedatos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: