26/3/13

ΣΟΙΜΠΛΕ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ... ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ (!!!)

 Αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η Γερμανία για τους χειρισμούς της στην Ευρώπη ο Βολφγκανγκ Σόιμπλε είπε πως τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη είναι οι κακοί μαθητές που ζηλεύουν τη χώρα του. «Είναι
πάντα έτσι, είναι σαν μια τάξη (στο σχολείο), όταν αυτός που έχει μερικές φορές καλύτερα αποτελέσματα, όσοι έχουν λίγο μεγαλύτερη δυσκολία, είναι λίγο ζηλιάρηδες». Ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Μέρκελ, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση ZDF, επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να απαντήσει στην κριτικήκατά της Γερμανίας, κυρίως στη νότια Ευρώπη.
Ωστόσο, αρνήθηκε ότι οι Γερμανοί λογίζονται ως οι «κακοί» στην Ευρώπη, όπως αναφέρθηκε από τον δημοσιογράφο που τον ρωτούσε. «Δεν είναι έτσι. Οι άλλες χώρες γνωρίζουν πολύ καλά ότι εμείς αναλάβαμε τις ευθύνες μας», είπε, ο Σόιμπλε υπενθυμίζοντας τη συμμετοχή των Γερμανών φορολογουμένων στα διάφορα πακέτα οικονομικής ενίσχυσης για τις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Μιλώντας για την Κύπρο ο κ. Σόιμπλε είπε «η Κύπρος είναι σε μια δύσκολη κατάσταση. Οι Κύπριοι θα βιώσουν μια δύσκολη περίοδο. Είναι αναπόφευκτο».

 iefimerida.gr

Σχόλιο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ : Δεν είπαμε ότι είσαστε κακοί... Απλά, λαμόγια του κερατά είσαστε.... Είσαστε το εργαλείο των μεγαλοτραπεζιτών, με το οποίο αυτοί θα ξεσκίσουν τις σάρκες όλων των Ευρωπαίων... ακόμη και των γερμανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: