26/3/13

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Κο ΤΕΤΡΑΔΗ

Σ.Σ. Χ. Τετράδης. "αν είναι να τελειώσει εδώ το θέμα και να μην επαναληφθούν αντίστοιχα φαινόμενα, ας φταίω μόνο εγώ, και ας με τιμωρήσουν παραδειγματικά". Αντρίκια δήλωση του διοικητή, που ούτε κρύφθηκε, ούτε το παίζει δήθεν σαν άλλους. Αντρίκια μεν, άδικη δε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...
Βρήκαν θύμα τον διοικητή του Α.Τ Λουτρακίου, Χαρ. Τετράδη οι "ατσαλάκωτοι" εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, οι οποίοι φέρουν ακέραια την ευθύνη για την αρχική δημιουργία κλίματος επεισοδίων. 

Πρώτα αμφιβήτησαν το δικαίωμα κατάθεσης στεφάνου από εκπρόσωπο του Κοινοβουλίου, και επέτρεψαν σε μέλη του δημοτικού συμβουλίου να συζητούν επίσημα το ενδεχόμενο αυτό. Μετά ο αντιδήμαρχος Δ. Δέδες (aka Μίτε), έβρισε χυδαία τον ίδιο το βουλευτή, δυναμιτίζοντας το κλίμα ενόψει του εορτασμού. Και στο τέλος, ενώ γνώριζαν όλοι ότι υπήρχε ενδεχόμενο αντιδράσεων, δεν περιφρούρησαν τους επίσημους κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου.
Ο διοικητής Χ. Τετράδης, ευθύς μόλις κάποιοι επιτέθηκαν πισώπλατα στον βουλευτή της Χ. Α, Στάθη Μπούκουρα, αλλά και με την γενίκευση των συμπλοκών, ζήτησε την διακοπή για λίγο της τελετής, γιατί υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παρευρισκομένων, μεταξύ των οποίων
μικροί μαθητές.
Μάλιστα, ο ίδιος προσπάθησε να βοηθήσει στην εξομάλυνση της κατάστασης, με αποτέλεσμα να
του σκίσουν τη στολή, οδηγώντας τον να βγάλει το σακάκι με τα σκισμένα διακριτικά. Παράλληλα, ζήτησε να σταματήσει προσωρινά η τελετή, αφού οι εκπρόσωποι των ΜΑΤ είχαν ρίξει χημικά (πολύ κακή απόφαση από πλευράς τους, έλεος πια), και οι παρευρισκόμενοι μικροί μαθητές, αλλά και οι υπόλοιποι, είχαν δυσφορία και άρχισαν να κλαίνε, ενώ ορισμένοι γονείς μέσα σε πανικό έπαιρναν τα παιδιά τους μακρυά.
Αντί λοιπόν να πρυτανεύσει η λογική, και να διακοπεί προσωρινά η τελετή κατάθεσης στεφάνων μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να απομακρυνθούν από τον αέρα τα χημικά, η δημοτική αρχή,
με επικεφαλής τον ίδιο το δήμαρχο Κ. Λογοθέτη συνέχισαν επίμονα την τελετή, αδιαφορώντας παντελώς για τις παραινέσεις του διοικητή και για την υγεία των παρευρισκομένων, καλώντας μάλιστα τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να καταθέσει στεφάνι!!!
Εκεί λοιπόν ο διοικητής κος Τετράδης, εξεμάνη και πέταξε εκνευρισμένα το στεφάνι κάτω (ως ενέργεια απαράδεκτη, ειδικά λόγω της ημέρας, αλλά και του παραδείγματος που δίνει παρουσία των μαθητών και γονέων),  φωνάζοντας ΝΤΡΟΠΗ προς τον δήμαρχο και τα μέλη της δημοτικής αρχής για την ανευθυνότητά τους, ενώ το κοινό ξεσπούσε σε χειροκροτήματα συμπαράστασης προς τον διοικητή (δείτε το βίντεο)

Ε ναι λοιπόν. Ντροπή. Ντροπή σας που οδηγείτε ένα αξιωματικό της αστυνομίας, ο οποίος έχει αποδείξει την αγάπη για το τόπο και έχει πολλάκις ακούσει τα καλύτερα για το έργο του, να αναγκαστεί να αντιδράσει με αυτόν το τρόπο. Σϊγουρα δεν τον τιμά η ενέργεια, η οποία δεν μπορεί να δικαιολογείται, αλλά είναι ντροπή γιατί στα πλαίσια του προσωρινού αιρετού ρόλου ορισμένων περαστικών της εξουσίας, αψηφούν και μειώνουν ένα υπηρεσιακό παράγοντα, αρμόδιο για την τήρηση της τάξης στη περιοχή.
Ντροπή. 

Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο από το lcitynews...http://loutraki1.blogspot.gr/2013/03/blog-post_26.html

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: