9/11/12

"ΦΟΥΣΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ" ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Κος ΔΑΤΣΕΡΗΣ !!!

"Υπήρξε στη μεταπολίτευση μία περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης", δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Γ. Δατσέρης, στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ."Από αυτούς που ήταν συστημικά στοιχεία της μεταπολίτευσης, υπουργοί με μεγάλη ισχύ, γνωρίζετε
εσείς ανά δύο μεταξύ τους να συμφωνούν; Γιατί εγώ δεν γνωρίζω, που παρακολουθώ και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974. Δεν μπορώ να διακρίνω από τους οκτώ-δέκα, οι οποίοι επικοινωνιακά δημιουργούν αυτά τα προβλήματα, ανά δύο να μπορούν να συμφωνήσουν. 'Αλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη!", προσέθεσε ο κ. Δατσέρης επικρίνοντας τα στελέχη που διαφωνούν.
Σε ό,τι αφορά την επιστολή Λοβέρδου είπε ότι "θεσμικά τού απάντησε ο αρμόδιος, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν έγινε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα σχόλια περί ειρωνείας δεν είναι στην πρόθεση κανενός στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως δεν είναι στην ευπρέπεια του κ. Μανιάτη".
Σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Μίμη Ανδρουλάκη, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο ανακοινώθηκε και είπε χαρακτηριστικά: "Έγινε απόλυτα σεβαστή η πρόθεση του κ. Ανδρουλάκη, παρόλο που σε κάποιο βαθμό ήταν άκομψα αιφνιδιαστική. Διότι αν το έλεγε στον κ. Βενιζέλο προτού το πει στον ραδιοφωνικό αέρα, την ίδια φιλική, ανθρώπινη και συντροφική αντιμετώπιση θα είχε".

 newsit

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: