16/6/12

Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΔΕΡΝΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... (!!)

 Διαβάστε τι αναφέρει για την επίθεση του Η. Κασιδιάρη στην Λ. Κανέλλη σε συνέντευξή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ,Κώστας
Πλεύρης. Ποια η σχέση τους με τις πολεμικές τέχνες

Την πεποίθηση πως σε μία μονομαχία με τον Ηλία Κασιδιάρη θα κατάφερνε εύκολα να τον "ξαπλώσει κάτω" διατυπώνει ο Κώστας Πλεύρης, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, σχολιάζοντας την άναδρη επίθεση του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Λιάνα Κανέλλη, επιδιώκει να αποδείξει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι άσχετος με τις πολεμικές τέχνες και άρα θα ήταν του χεριού του σε μια μεταξύ τους μονομαχία.
Ο Κώστας Πλεύρης, δηλώνει πως έμαθε ζίου ζίτσου γιατί ήταν κοντός και αδύνατος καθότι σίγουρα δεν είναι πρότυπο γεροδεμένου άνδρα.  Ο σωματότυπός του ήταν αυτός που τον ώθησε μόλις τελείωσε το σχολείο να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, καθώς την εποχή που ήταν νεαρός, χρειάστηκε αρκετές φορές να προστατεύσει τον εαυτό του.
Σχολιάζει δε πως στη περίπτωση ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη ο Η. Κασιδιάρης δεν ενήργησε μηχανικά.
"Στις πολεμικές τέχνες δεν ενεργείς συνειδητά, σημειώνει μόνο ένας αρχάριος θα το κάνει αυτό...Αυτός σηκώθηκε επάνω, δεν είχε ανοικτά τα πόδια δεν είχε λυγισμένα τα γόνατα και έδινε χτυπήματα που ποτέ δεν δίνονται με αυτόν τον τρόπο", αναφέρει και συμπληρώνει πως "το χειρότερο όλων ήταν δε, ότι επειδή δεν είχε στάση πολεμικών τεχνών, παραλίγο να χάσει την ισορροπία του και να πέσει".
Ωστόσο ο ίδιος καταδικάζει απερίφραστα την πράξη του Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας πως ποτέ δεν χτυπάς κάποιον ο οποίος είναι πιο αδύναμος από εσένα.
"Και ωραίες ιδέες να έχεις, αν τις επιβάλεις με τις γροθιές, χάνεις τον ανδρισμό σου. Δεν χτυπάς πάντως μία γυναίκα", λέει, ενώ περιγράφοντας ένα αντίστοιχο σκηνικό στο οποίο θα ήταν αυτός στην θέση του κ. Κασιδιάρη, θα έδειχνε τα βιβλία του στην Ηλία Κανέλλη ως αντεπιχειρήματα και σε περίπτωση που εκείνη τον χαστούκιζε, τότε λέει πως θα αποχωρούσε από την συζήτηση.

news 247

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: