3/7/14

ΕΙΧΑΜΕ ΤΑΜΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ...


 Όταν καταφέραμε μετά το 21 και ιδρύσαμε Ελληνικό κράτος, η πρώτη ελεύθερη εθνοσυνέλευση των Ελλήνων, αποφάσισε να χτίσει στην Αθήνα έναν μεγαλοπρεπή ναό, ως τάμα στον Θεό που πιστεύαμε. Τον ναό του Σωτήρος.

Όταν βάλαμε μπρος να υλοποιήσουμε το τάμα, μας "έκραξαν" οι δανειστές, με την αιτιολογία ότι θα διακυνδυνέψουμε τις δόσεις των δανείων και έτσι αναβλήθηκε το έργο μέχρι νεοτέρας...

Ως σήμερα, εμείς οι Έλληνες, δεν εκπληρώσαμε το τάμα που υποσχεθήκαμε του Θεού μας... (...για του Χριστού την πίστη την Αγία).
Και μετά από 190 χρόνια, συμβαίνει το εξής παράδοξο. Πολεμήσαμε τότε να διώξουμε τους μουσουλμάνους που μας εξουσίαζαν με βαρβαρότητα, και σήμερα, που ακόμη δεν εκπληρώθηκε το τάμα, εγκρίναμε κονδύλιο για να χτιστεί τζαμί, για τους μουσουλμάνους της ...Αθήνας (!!!) Από που κι ως που έχει μουσουλμάνους η Αθήνα ρε παιδιά ? Τους λαθρομετανάστες, που εκ των υστέρων κάαααποιοι απ΄αυτούς πήραν μια προσωρινή πράσινη κάρτα, τους βαφτίσαμε Αθηναίους ?

Σήμερα που είμαστε χρεοκοπημένοι, καμία τρόικα, και κανένας δανειστής δεν διαμαρτύρεται γι΄αυτό το ακαταλαβίστικο κονδύλι... Και να φανταστείτε, πως η Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, θα χωράει τους μισούς απ΄ότι το τζαμί που σχεδιάζουν να κάνουν.

Δεν μας είπαν όμως... Για ποιούς μουσουλμάνους θα είναι το τζαμί ? Για τους σουνίτες (Είναι όλοι αυτοί που τάχα μου κυνηγάνε οι αμερικάνοι και θεωρούνται φανατικοί και τρομοκράτες) ή τους σιήτες που είναι πιο ήπιων τόνων ? Βάζω στοίχημα ότι θα είναι για τους φανατικούς, μιας και αβαντάρει το σχέδιο η Σαουδική Αραβία, όπως αβαντάρει και τους φανατικούς ισλαμιστές, που σφάζουν ακόμη και ομόθρησκους τους στην Συρία.

Αν τελικά χτιστεί αυτό που σχεδιάζουν να χτίσουν, - που δεν θα είναι απλό τζαμί, μα και διδασκαλείο κατήχησης και... σχεδιασμού - τότε, θα είναι σαν να πέσει φωτιά από τον Θεό, που τον κοροιδέψαμε και τον "πουλήσαμε"... Και μεταξύ μας, θα προτιμούσα την φωτιά κατευθείαν, παρά τις απαιτήσεις που θα χουν όλοι αυτοί οι τρελαμένοι φανατικοί που μας κουβαλήθηκαν εδώ.

Κανένα ζόρι προσωπικά δεν τραβάω με καμία θρησκεία, όμως με τους φανατισμένους ανθρώπους, έχω θέμα... Δεν παλεύονται. Το "δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ΄ανέβει στο κρεβάτι" σε όλο του το μεγαλείο θα είναι η κατάσταση. Θυμηθείτε τι έγινε στην Σουηδία πρόσφατα, που ξεσηκώθηκαν οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι και ρήμαζαν και έκαιγαν για μέρες, ζητώντας διάφορα. Στην Γαλλία πριν 2-3 χρόνια επίσης (εκεί πάλι, καλά έκαναν και ζητούσαν εδώ που τα λέμε, διότι επί αιώνες οι αποικιοκράτες τους ξεζούμιζαν).

Το σίγουρο είναι, πως τα δικά μας τα λαμόγια, δεν χωλοσκάνε να χτίσουν τζαμί. Όχι. Τα αφεντικά τους έδωσαν την εντολή, για να μην έχει συνοχή ο Λαός μας, όπως δεν πρέπει να έχει κανένας Λαός. Τα αφεντικά τους έδωσαν εντολή για τον "αντιρατσιστικό" νόμο, ώστε να μην έχουμε δικαίωμα ούτε να διαμαρτυρόμαστε για το χάλι που επικρατεί και θα επικρατήσει στο μέλλον. Πρίν έναν μήνα, Σουηδός πολιτικός, "έφαγε" 5 χιλ. ευρώ πρόστιμο από δικαστήριο, επειδή έκανε δήλωση που αναφερόταν στο υψηλό ποσοστό βιασμών από μουσουλμάνους (!!!).

Θα μας κουβαλήσουν εννοείται κι άλλους φανατισμένους και ταλαίπωρους, που θα φανατιστούν κι αυτοί μιας και άλλα τους τάζουν για να ερθουν εδώ και άλλα συμβαίνουν. Ήδη δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των λαθρομεταναστών, φανταστείτε τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια... Στην Κύπρο, σε πρόσφατη απογραφή, οι Έλληνες είναι ήδη μειοψηφία στο νησί.

Το ρεζουμέ πάντως είναι, ότι ο Κολοκοτρώνης, ο Καποδίστριας, ο Υψηλάντης και οι υπόλοιποι αγωνιστές, τζάμπα και βερεσέ αγωνίστηκαν και έχασαν τις ζωές τους...
Οι δανειστές, είχαν άλλα σχέδια... Το ξεκλήρισμα μας.

www.partaolablog.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΚΟΥΜΠΙΑ" ΤΟΥ F/B KAI TOY TWITTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: