5/6/14

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 Ένας ακόμη κληρικός του Ισλάμ κατέστησε πρόσφατα επιτρεπτό για τους  ισλαμιστές μαχητές που διεξάγουν τζιχάντ στη Συρία- (ευγενικά γνωστούς ως «αντιπολίτευση»), να βιάζουν τις γυναίκες του Συριακού έθνους.


Δικαιολογώντας το βιασμό στο όνομα του Ισλάμ

 

Ο Salafi Sheikh Yasir al-'Ajlawni , Ιορδανικης προέλευσης που έζησε  νωρίτερα στη Δαμασκό, (βρίσκεται στη Συρία εδώ και 17 χρόνια), δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο στο YouTube, όπου είπε ότι ετοιμαζόταν να εκδώσει "νόμο φετβά" που καθιστά νόμιμο (στα μάτια πάντα των πρωτόγονων του Ισλάμ) για όσους Μουσουλμάνους αγωνίζονται να ανατρέψουν κοσμικό πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ και να εγκαθιδρύσουν  νόμο της Σαρία να "συλλαμβάνουν και να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με όλες τις μη-σουνίτες γυναίκες", ειδικά με τις γυναίκες απο την αίρεση Ασάντ, τις Αλεβίτισες, καθώς και τις Δρούζες και αρκετές άλλες, με λίγα λόγια , όλες τις μη σουνίτες και μη-μουσουλμάνες.
( εδώ ο Δημητράκης, εκείνος ο ηλίθιος Ν.Δ. υπουργός ... γνωστός και ως κύριος τίποτα ….
μάλλον θα χαχανίζει … )
Η φράση του σεΐχη του Ισλάμ που χρησιμοποιήθηκε για αυτές τις άμοιρες, μη μουσουλμάνες γυναίκες, είναι : Melk al-Yamin, μια φράση που εμφανίζεται στο ιερό βιβλίο του Ισλάμ, το Κοράνι, και η οποία είναι απλά μια αναφορά σε μη-μουσουλμάνες -σκλάβες του
σεξ-Για παράδειγμα, στο Κοράνι εντολές 4:03 : Οι μουσουλμάνοι άνδρες να "παντρεύονται γυναίκες, όσες φαίνεται καλό σε σας, δύο και τρεις και τέσσερεις ... " ή οτι κατέχουν δικαίωματικα χέρια σας." (Ulema του Ισλάμ), οι  «μελετητές», συμφώνησαν ομόφωνα «ό, τι τα δεξιά χέρια κατέχουν», σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, είναι απλά οι σκλάβες του σεξ που θεωρούνται περισσότερο ως ένα ζώο ή μια κατοχή από ένα ανθρώπινο-ον, σύμφωνα με αυτή την απάνθρωπη φετβά.( Fatwa)
 


Ο Ιορδανός Sheih Yasir αλ-'Ajlawni σίγουρα δεν είναι ο πρώτος  κληρικός που νομιμοποιεί τον βιασμό «των άπιστων» γυναίκες τα τελευταία χρόνια.
Κελεύσματα προς τους mozes να συλλαμβάνουν και να βιάζουν μη μουσουλμάνες γυναίκες εμφανίζονται με αυξανόμενη συχνότητα από όλες τις γωνιές του ισλαμικού κόσμου.
 Λίγους μήνες νωρίτερα, Σαουδάραβας Ιεροκήρυκας Muhammad al-Arifi εξέδωσε επίσης φετβά που επιτρέπει στους μαχητές της Τζιχάντ να συμμετάσχουν σε "γάμο επαφή" με τις αιχμάλωτες γυναίκες της Συρίας που διαρκεί για λίγες ώρες " προκειμένου να δοθεί σε κάθε μαχητή μια ανάπαυλα .... "

Στη συνέχεια, υπάρχει ο αιγύπτιος Sheikh Ishaq Huwaini ο οποίος δίδαξε για το πώς ο άπιστος αιχμαλώτους, ή για να χρησιμοποιήσουμε έναν άλλο όρο από το Κοράνι, ghanima, "τα λάφυρα του πολέμου," πρόκειται να μοιραστεί μεταξύ των τζιχαντιστων και να καταλήξει στην "αγορά σκλάβων", όπου πωλούνται τα κορίτσια σκλάβες και οι παλλακίδες "Επίσης, αναφέρεται σε αυτές τις γυναίκες ως" ό, τι έχουν δικαίωμα τα χέρια σας ", λέγοντας:". Μπορείτε να πάτε στην αγορά και να την αγοράσετε, και γίνεται όπως η νόμιμη σας σύντροφος-αν και χωρίς συμβόλαιο, .... κηδεμόνα, ή οποιαδήποτε από αυτά τα πράγματα-και αυτό έχει συμφωνηθεί με την ulema ....


αυτα απο τον
HEIL GAP ( or mind the GAP) 

Πηγή http://heilgap.blogspot.gr/2013/04/fatwa.html


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου . .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΚΟΥΜΠΙΑ" ΤΟΥ F/B KAI TOY TWITTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: