22/5/14

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - USE

 «Ο χρόνος είναι σύντομος..... ως το 2016, η ΕΕ θα έχει μετατραπεί σε μια ομοσπονδία ευρωπαϊκών κρατών που θα ενώνει τις τύχες τους, αλλά δε θα διαγράφει τις διαφορές τους»


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, ο Γάλλος Μισέλ Μπαρνιέ

"Στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα διεξαχθούν το 2014 τα ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα θα πρέπει να εκλέξουν άμεσα τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επίσης το 2015 θα πρέπει να αρχίσουν οι εργασίες για μια Ευρωπαϊκή Σύμβαση που θα αποφασίσει για τα θεμελιώδη ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας."

Γιώργος Σ. Ζαββός νομικός σύμβουλος στη Νομική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες
Οπως έχετε παρατηρήσει σίγουρα , η προεκλογική περίοδος θυμίζει έντονα Εθνικές εκλογες , και οχι εκλογες για 21 αντιπροσώπους στο Ευρωκοινοβούλιο.
Εξαγγελίες εκ μέρους της συγκυβέρνησης για το πρόγραμμα των 100 ημερών, απαιτώντας ταυτόχρονα απο την αντιπολίτευση να παρουσιάσει το δικό της πρόγραμμα..

Επίσης , θα έχετε παρατηρήσει οτι η Ελλάδα είναι μια περιφέρεια μόνη της .Σα να είμαστε ενα κρατίδιο....της Ομοσπονδίας ...

Στις 9 Μαίου 1950 ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Robert Schuman υπέβαλε μια πρόταση για κοινή διαχείριση από τη Γαλλία και τη Δυτική Γερμανία των βιομηχανιών του άνθρακα και του χάλυβα. Η πρόταση, γνωστή ως "Διακήρυξη Σουμάν", περιέγραφε το σχέδιο ως "το πρώτο συγκεκριμένο βήμα προς μια Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία". Η πρόταση οδήγησε στο σχηματισμό της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ) από τη Δυτική Γερμανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο και τις Κάτω Χώρες   (τη γνωστη εως τοτε ΒΕΝΕΛΟΥΞ)

Η ομοσποδοποίηση της Ευρώπης είναι προ των πυλών.Το πρώτο βήμα ήτανε η νομισματική ένωση, έγινε η τραπεζική ένωση, έγινε το δημιονομικό σύμφωνο, και έπεται η δημοσιονομική-φορολογική , η εργατική-ασφαλιστική , η δικαστική και η αστυνόμευση είναι ήδη στα σκαριά, η Ευρωπαική ασφάλεια δημιουργείται ......και η Πολιτική Καλής Γειτονίας του νέου κρατους (υπουργείο Εξωτερικών δλδ ) , έχει ήδη υπογραφεί με το σύμφωνο της Βαρκελώνης

Ενα νέο κράτος δημιουργείται ....... κι εμείς πολίτες αναγκαστικοί αυτού


Γιάννης Πουρνάρας
Λογιστής Α' Msc 

 http://partaolablog.blogspot.gr/2014/05/use.html


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου . .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΚΟΥΜΠΙΑ" ΤΟΥ F/B KAI TOY TWITTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: