13/5/13

Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΒΑΛΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ "ΚΡΑΞΕΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ...

 Με μια άκρως επιθετική δήλωση κατά της Ελλάδας τοποθετήθηκε στο θέμα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων ο εκπρόσωπος για θέματα εξωτερικής πολιτικής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος
της Ανγκελα Μέρκελ, Φίλιπ Μισφέλντερ.
Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Σκάι από το Λονδίνο, ο κ. Μισφέλντερ, μιλώντας στο BBC δήλωσε ότι αδυνατεί να κατανοήσει τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης για το συγκεκριμένο θέμα.
Ο κ. Μισφέλντερ διερωτάται γιατί η Ελλάδα δεν επιχείρησε να διαπραγματευτεί το θέμα όταν εντασσόταν στην Ευρωζώνη «εξαπατώντας» την Ε.Ε. και την ΕΚΤ, αναφερόμενος σε παρουσίαση ψευδών οικονομικών στοιχείων από την Αθήνα.
«Η Γερμανία, και ιδίως ο Γερμανός φορολογούμενος, επιδεικνύουν αλληλεγγύη με την Ελλάδα σε μια δύσκολη κατάσταση και στο τέλος θα μας στείλουν το λογαριασμό για κάτι μακρινό στην ιστορία και οριστικά διευθετημένο», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Γερμανός πολιτικός.


 iefimerida.gr 


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: