12/5/13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !! ΜΑΤ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !!!

 Σάλος από το βίντεο που θα δείτε και δείχνει άντρες των ΜΑΤ να κοροϊδεύουν κατοίκους στις Σκουριές -….

«‘Σας αγαπάμε και θα αγοράζουμε χρυσό από εδώ για να σας ενισχύσουμε» τους λένε μεταξύ άλλων… Όλα αυτά την ώρα που η κατάσταση στις Σκουριές δεν λέει να ηρεμήσει. Το πρωί 200 κάτοικοι της Ιερισσού ανέβηκαν στο ρέμα Καρατζά στο όρος Κάκαβος στις Σκουριές για να εμποδίσουν εργασίες αποψίλωσης που έκαναν εργαζόμενοι στα μεταλλεία.
Οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω και πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο δυνάμεις των ΜΑΤ, που όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα και για λίγα λεπτά η περιοχή είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Όλα αυτά την ώρα που οι συγκρούσεις κατοίκων της περιοχής και αστυνομικών είναι καθημερινές. Σε μία από αυτές στις 8 Μαϊου οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι βρέθηκαν απέναντι σε δυνάμεις των ΜΑΤ που δεν σταματούσαν να τους ειρωνεύονται.

Στο βίντεο  βλέπουμε στην αρχή έναν άντρα των ΜΑΤ να φωνάζει: »Σας αγαπάμε και θα αγοράζουμε χρυσό από εδώ για να σας ενισχύσουμε». Δίπλα του, ένας συνάδελφός του γελάει και απέναντί τους οι κάτοικοι που »βράζουν…

onlyfreegr.blogspot.com/


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: