26/5/13

Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ !!!


O Ηλίας Ηλιάδης και πάλι στην κορυφή του κόσμου! Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης, στην τρίτη σημαντικότερη διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών, παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς από τον Κιρίλ Ντενίσοφ.
Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Masters, που φιλοξενήθηκε στην πόλη Τιουμέν της Ρωσίας, κατέκτησε ο Ηλίας Ηλιάδης.
Ο Έλληνας τζουντόκα επικράτησε του πρωταθλητή Ευρώπης πριν από λίγο καιρό στην Ουγγαρία,Κιρίλ Ντενίσοφ, ο οποίος είχε βάλει φρένο στα όνειρα του Ηλία Ηλιάδη προς τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Έτσι ο Mr. Ippon του παγκοσμίου τζούντο βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας των -90 κιλών και όλα αυτά σχεδόν ένα μήνα μετά τον άδοξο αποκλεισμό του από τον α` γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Παράλληλα με τους 700 πόντους που κέρδισε σήμερα, θα πάρει το δρόμο της ανόδου στην παγκόσμια κατάταξη, αφού πριν από τη διοργάνωση της Ρωσίας, βρισκόταν στην τρίτη θέση.
Να σημειωθεί ότι στα ημιτελικά, ο Ηλίας Ηλιάδης νίκησε με Ippon τον Κουβανό «ασημένιο» Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Άσλεϊ Γκοντζάλες, ενώ είχαν προηγηθεί και δύο νίκες στο δ` προκριματικό γκρουπ επί των Αλεξάντρ Γιουρέτσκα και Βαλεντίν Γκρεκόφ.

Πηγή: staparaskinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: