26/5/13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ !!!

  Νέα επίθεση με μαχαίρι συγκλονίζει τη βρετανική πρωτεύουσα, λίγες μόλις μέρες μετά τη δολοφονία του στρατιώτη Lee Rigby.
Η επίθεση σημειώθηκε στο Woolwich, περίπου 300 μέτρα από το σημείο όπου δεκάδες άνθρωποι έχουν αφήσει λουλούδια και σημειώματα στη μνήμη του άτυχου στρατιώτη.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δέχθηκε μία κλήση στις 15:53 ​​(τοπική ώρα) για μία επίθεση εναντίον ενός 20χρονου στη Wellington Street, ενώ πρόσθεσε ότι το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένο, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα του.
Σημειώνεται, ότι χθες έγινε και άλλη επίθεση «καρμπόν» με αυτή του Λονδίνου, στο Παρίσι. Ο Γάλλος στρατιώτης νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο στη γαλλική πρωτεύουσα και η ζωή του δεν κινδυνεύει.
Σε συνδυασμό και με τα όσα συμβαίνουν στη σουηδική πρωτεύουσα, η Ευρώπη δείχνει να «μπαίνει» σε έναν κύκλο αίματος, πίσω από τον οποίο δεν αποκλείεται να κρύβονται ακραία ισλαμιστικά στοιχεία.

Πηγή:staparaskinia.gr


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: