24/5/13

Ο ΓΚΑΛΗΣ ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Στο Λονδίνο βρίσκεται με την οικογένειά του ο μεγάλος Έλληνας σκόρερ, Νίκος Γκάλης, για να παρακολουθήσει το Σάββατο τον τελικό του Τσάμπιον Λίγκ, ανάμεσα στην
Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρμουντ, ως επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί.

Πρώτος την ιδέα που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό τόσο από τον Πλατινί όσο και από τον γενικό γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, είχε ο Έλληνας αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης .

Η πρόσκληση στον Νίκο Γκάλη έγινε το καλοκαίρι στη Μύκονο και έτσι στις 25 Μαΐου ο «Γκάνγκστερ» θα είναι VIP guest στον μεγάλο αγώνα του Ουέμπλεϊ.

Ο ίδιος έχει δηλώσει περήφανος για την πρόσκληση αυτή λέγοντας ότι «είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι αυτή η πρόσκληση έρχεται από ένα άθλημα που δεν είναι το δικό μου. Με προσκάλεσε ο κ. Θεοδωρίδης σε μία συνάντηση που είχαμε και μου είπε πως ο Μισέλ Πλατινί με θαυμάζει» έχει δηλώσει στην κρατική τηλεόραση ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ.

«Ποδόσφαιρο δεν έχω παίξει ποτέ. Όταν ήρθα εγώ από την Αμερική ο κόσμος ασχολείτο με το αμερικανικό ποδόσφαιρο εκεί. Όμως παρακολουθώ τα παιχνίδια του Champions League και τους τελικούς» συμπλήρωσε ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας.
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: