4/4/13

ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ !!!!!!!!!

 Οι άγνωστοι δράστες έκλεψαν ακόμη και τα καλώδια μέτρησης των ταλαντώσεων και σεισμικών δονήσεων της γέφυρας της Χαλκίδας...
Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης όπου
καθημερινά περνούν χιλιάδες αυτοκίνητα, όταν νυχτώσει βασιλεύει το σκοτάδι. Η δυσάρεστη και επικίνδυνη αυτή κατάσταση είναι αποτέλεσμα της κλοπής καλωδίων, σύμφωνα με τον δήμο.
Σύμφωνα με το evianews.com, οι δράστες έκλεψαν τα καλώδια που ηλεκτροδοτούν τις λυχνίες φωτισμού του αυτοκινητόδρομου. Χαρακτηριστικό της θρασύτητας είναι η κλοπή ακόμη και των καλωδίων μέτρησης των ταλαντώσεων και σεισμικών δονήσεων της γέφυρας.
Από την σειρά του ο Δήμος επεσήμανε στο αρμόδιο υπουργείο την ανάγκη για την όσο το δυνατόν ταχεία αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού, έτσι ώστε αυτός να είναι πλήρης και συνεχής και να εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεση στην κίνηση των οχημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν τα χρήματα για τα υλικά που απαιτούνταν ώστε να καλυφθεί η ζημιά η οποία εκτιμάται στα 200.000 ευρώ. Μέχρι όμως να έρθει το φως, οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή.

newsit

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: