3/4/13

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !!! ( ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ )

 Η επανάσταση θα αρχίσει με λαϊκή στάση πληρωμών. Και η στάση πληρωμών θα αρχίσει από την Κρήτη!
Αυτήν την πρωτοβουλία προωθούν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς της υπόλοιπης χώρα σε μια προσπάθεια να διατρανώσουν ένα και μόνο μήνυμα: Φτάνει πια!

Η πρωτοβουλία που αναμένεται να υλοποιηθεί αυτό τον μήνα αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου από τους παράγοντες που συμμετέχουν. Στόχος δεν είναι άλλος από τον συντονισμό μιας προειδοποιητικής  τάσης πληρωμών που θα μεταφέρει στην κυβέρνηση το μέγεθος της οργής της λαϊκής τάξης για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα. Μάλιστα την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιείται συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας προκειμένου να οργανωθεί η πρωτοβουλία.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
Τα χαράτσια και οι φόροι που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και την τρόικα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, σε συνδυασμό με την ανεργία, την περικοπή μισθών και συντάξεων, τις αυξήσεις στις τιμές των κοινωνικών αγαθών, έχουν οδηγήσει μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας όχι μόνο να μη μπορούν να πληρώσουν τους φόρους, αλλά να μην έχουν ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση. Επιπλέον καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις, διαλύονται παιδεία, υγεία, ασφάλιση, πολιτισμός και όλα αυτά υπό την απειλή της κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας.Αυτή η κατάσταση χρειάζεται να πάρει τέλος, πριν οδηγηθούμε σε ολοκληρωτική πείνα και εξαθλίωση. Τέρμα πια η θλίψη, η μοιρολατρία, η παθητική στάση απέναντι στην πολιτική που καταστρέφει τις ζωές μας και το μέλλον. Ήρθε η ώρα να διώξουμε αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ, κυβερνήσεις, τρόικα και όλους όσους μας εκμεταλλεύονται.ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ! Είμαστε πολλοί, έχουμε δύναμη! Εμείς δουλεύουμε, εμείς παράγουμε, από εμάς κλέβουν και ζουν. Δε φοβόμαστε με την παραπληροφόρηση και δεν υποκύπτουμε στις απειλές κυβέρνησης και ΜΜΕ για ποινικές διώξεις. Ήδη αντιμετωπίσαμε τον εκβιασμό για διακοπή του ρεύματος για μη πληρωμή χαρατσιού και τους αναγκάσαμε να τον ακυρώσουν. Τα δικαιώματά μας δε χωράνε σε ρυθμίσεις, δόσεις, επιμηκύνσεις.Με αγώνα και αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε. Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο απέναντι στην εφορία, τις τράπεζες, τις ΔΕΚΟ. Δεν επιτρέπουμε καμία κατάσχεση σπιτιού. Δεν αφήνουμε κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Δεν αναγνωρίζουμε τις δεσμεύσεις και τα χρέη τους στους τοκογλύφους. ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ!ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ.ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ δημόσια γη, επιχειρήσεις, υποδομές και περιουσία.ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ άδικους φόρους, χαράτσια, το χρέος τους.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4 ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΩΝΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
prismanews.gr


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: