29/4/13

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BLOGGERS

Εμείς το γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή και το γράψαμε μάλιστα εδώ Ανάκριση στον Μητσοτάκη από τους… bloggers του. 


Είναι δυνατόν ρε αφελείς να περιμένετε από έναν άνθρωπο που είναι όλη η ζωή του στημένη, να το παίξει στα τελευταία του …Καζαντζάκης; Έλεος. 
Πότε διάολο θα ξυπνήσετε και θα καταλάβετε ότι δεν είναι αυτό που σας πλασάρουν, αλλά κυριολεκτικά πολιτικά σκουπίδια και μάλιστα μη ανακυκλώσιμα, αφού έχουν ανακυκλωθεί τόσες φορές που είναι ..πλέον καμένα. Και αυτό αφορά το 99%.

Ο θυμόσοφος ελληνικός λαός σημειώνει διαχρονικά πως η αλήθεια μαθαίνεται ή από μικρό ή από τρελό. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε και στη συνάντηση του Επιτίμου Προέδρου της ΝΔ με bloggers, όπου ο μικρότερος καλεσμένος της παρέας, Γιώργος Ευγενίδης από το site 12 τετραγωνικά, με τη χαρακτηριστική ειλικρίνεια (και απειρία) που διακρίνει άτομα της ηλικίας τους εξέθεσε την αλήθεια της διαδικασίας των ερωτήσεων.
"Κύριε Πρόεδρε, θα μου επιτρέψετε να διαφοροποιηθώ απ
την ερώτησή μου που έχετε ήδη στη σκαλέτα σας, καθώς με έχετε καλύψει και να ρωτήσω κάτι άλλο" (δείτε μετά το 35' 40'' ΕΔΩ) είπε ο 18χρονος μαθητής, αποκαλύπτοντας το στημένο της όλης διαδικασίας και δημιουργώντας μια αναστάτωση στους διοργανωτές (ξαφνικά υπήρξαν προβλήματα ήχου, ενώ εξαρχής η πρόσβαση στην "ανοικτή" διαδικτυακή σύνδεση του χώρου, ήταν απτους περισσοτέρους αδύνατη).
 

Εν συνεχεία, ο τρόπος συντονισμού των ερωτήσεων του "κοινού", κατέδειξε ότι ακόμα κι αυτές ήταν προκαθορισμένες, καθώς η επιλογή όσων ρώτησαν δεν έγινε τυχαία, αλλά βάση λίστας ερωτώντων.
 

Είθισται πρώην πρωθυπουργοί να επανεμφανίζονται σε "ανοιχτούς χώρους διαβούλευσης", με προκαθορισμένα κοινά και συχνά προμελετημένες ερωτήσεις. 

Σένα φίλιο όμως περιβάλλον, που ο όποιος μπορούσε να παρευρίσκεται εκεί μόνο κατόπιν φιλικής προσκλήσεως, αυτό που συνέβη με τον κ. Κων/νο Μητσοτάκη δεν εκθέτει τον ίδιο τόσο, όσο εκείνους που τον έθεσαν προ μιας νέου τύπου "ανακρίσεως" που σε δεύτερο χρόνο όμως απεδείχθη παλαιάς και παρηκμασμένης κοπής (λαμβάνοντας υπόψιν κατά την κρίση και με το περιεχόμενο των ερωτοαπαντήσεων). 

Εκθέτει κι όσους εκ των προτέρων γνώριζαν την διαδικασία και παρότι προερχόμενη από μια πραγματική πηγή δημοκρατίας, το διαδίκτυο, δέχθηκαν να μετέχουν σε μια φιέστα σικέ.  

Press gr.



Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: