18/4/13

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

 Εντείνονται οι ανησυχίες της γερμανικής πρεσβείας αλλά και μερίδας μεγάλων εταιρειών καθώς πρόσφατες πληροφορίες αναφέρονται σε...
.επικείμενο μποϊκοτάζ που οργανώνεται από ομάδες πολιτών. 
Μάλιστα, στην πρόσφατη συνάντηση του Γερμανού πρέσβη ...

στην Αθήνα με επιχειρήσεις από τη Γερμανία τονίστηκε ο φόβος για επερχόμενο κύμα αντίδρασης καταναλωτών λόγω της οξείας κριτικής που ασκείται στην ακολουθούμενη από το Βερολίνο πολιτική.

Μάλιστα πληροφορίες των γερμανικών επιχειρήσεων αναφέρονται σε μποϊκοτάζ που θα οργανωθεί από συγκεκριμένα ΜΜΕ σε συνδυασμό με διαδικτυακή υποστήριξη και το οποίο θα στοχεύει σε αλυσίδες και προϊόντα από τη Γερμανία με συγκεκριμένες αναφορές.

Η διαφοροποίηση αυτής της ενέργειας από άλλες σποραδικές που κατά καιρούς έχουν γίνει έγκειται στο γεγονός πως η ελληνική κοινή γνώμη μετά τυις εξελίξεις στην Κύπρο είναι εξοργισμένη άρα και πιο δεκτική σε τέτοιου είδους ακτιβισμούς, αλλά και στο ότι πλέον στα ΜΜΕ οι φωνές των αντι-γερμανικών δυνάμεων είναι εξόχως δυνατές.

Μάλιστα κύκλοι της γερμανικής πρεσβείας έχουν ενημερώσει τις επιχειρήσεις πως «φωνές όπως του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα που καλεί καθημερινά σε παύση αγορών γερμανικών προίόντων ενδέχεται να δημιουργήσουν έκρηξη».

Πηγή

onlyfreegr.blogspot.com



Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: