18/4/13

10 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ - ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η πρώτη δίκη των δύο αριστεροαναρχικών, που είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο του 2012 μετά από βανδαλισμούς που είχαν προκαλέσει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με σημαντικότερο όλων το σκίσιμο Ελληνικών Σημαιών.
Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία αφού προηγουμένως κατακεραύνωσε τους δύο αναρχοάπλυτους, λέγοντας τους:


"Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα" και "Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι δωσίλογοι", ζήτησε την καταδίκη τους σε 2 χρόνια φυλάκιση, με την κατηγορία της περιύβρισης και προσβολής Εθνικού Συμβόλου.
Οι δύο αναρχοαριστεροί καταδικάστηκαν τελικά σε 10 μήνες φυλάκιση, ενώ εκκρεμεί εναντίων τους και άλλη δίκη για: "Παράνομη βία" και "Έργω εξύβριση".
Έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί καμιά 40ριά αναρχομπαχαλάκηδες, οι οποίοι δεν τόλμησαν να κάνουν το παραμικρό λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού Χρυσαυγιτών αλλά και δυνάμεων της αστυνομίας.
http://mikromeseos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5167.html


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: