10/4/13

Ο ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΟΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ" ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΙΛΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Την περίπτωση του πτώματος ενός εξωγήινου μήκους 15 εκατοστών εξετάζει που βρέθηκε στην έρημο Ατακάμα της Χιλής εξετάζει το Sirius, ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τα τέλη του μήνα.
«Αυτό που οφείλουν να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι όλη
αυτή η μυστικότητα γύρω από τα UFO και την ύπαρξη εξωγήινων δεν έχει να κάνει με τους εξωγήινους τους ίδιους, αλλά με τους ανθρώπους και τις μεγάλες επιχειρήσεις που δεν θέλει να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια».
Αυτό δηλώνει ο ερευνητής Στίβεν Γκρίρ, δημιουργός -από το 1993- του The Disclosure Project που έχει στόχο να πείσει τις κυβερνήσεις να ομολογήσουν τις επαφές που είχαν με εξωγήινους καθώς και πληροφορίες για εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής ενέργειας.
Ο Γκρίρ είναι επίσης η ψυχή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ που υπόσχεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από την περίπτωση του -φερόμενου ως εξωγήινου- που βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στην έρημο της Χιλής, ένα από τα πλέον αφιλόξενα μέρη στον πλανήτη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει καταφέρει να ιντριγκάρει την φαντασία του πλανήτη, καθώς το σχετικό δημοσίευμα βρέθηκε πολύ ψηλά στην λίστα με τα δημοφιλή της Huffington Post.
 
 
  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: