10/3/13

ΤΟ ΣΚΑΣΕ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΑΠΑΣ !!

 Με ιδιωτική πτήση μια μέρα μετά τη σύλληψη του στενού του συνεργάτη, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, έφυγε από την Ελλάδα ο καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης.
Τη φυγή του καταζητούμενου για το σκάνδαλο Λαυρεντιάδη αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με αυτό, ο Κυριακίδης ντύθηκε παπάς και συνοδεία δυο άλλων κληρικών ή κάποιων που προσποιούνταν τους κληρικούς, επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό τζετ με προορισμό τα Ιεροσόλυμα.
Όλα έγιναν μια μέρα μετά τη σύλληψη Λαυρεντιάδη. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της Proton Bank συνελήφθη στις 13 Δεκεμβρίου καθώς το ένταλμα σύλληψης εκτελέστηκε αμέσως, αλλά για τον Κυριακίδη δε συνέβη το ίδιο, αφού εκτελέστηκε την επόμενη.
Το ιδιωτικό αεροσκάφος ξεκίνησε για τα Ιεροσόλυμα αλλά στην πορεία το σχέδιο πτήσης άλλαξε και το αεροπλάνο έφτασε στο Λιχτενστάιν όπου, σύμφωνα με Το Βήμα, ο όμιλος Λαυρεντιάδη διαθέτει και ιδιωτική τράπεζα. Ο Πέτρος Κυριακίδης φέρεται να διέθετε ακόμη μετρητά, περίπου 80 εκατ. ευρώ.
Το δημοσίευμα επικαλείται νομική πηγή κοντά στο κύκλωμα Λαυρεντιάδη. Και όπως αναφέρεται, οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο Κυριακίδης κατέληξε τελικά στη Λατινική Αμερική, στην Ουρουγουάη ή την Παραγουάη.
Η ιστορία δε σταματά εδώ. Λίγο μετά τα Χριστούγεννα έγινε γνωστό ότι το ένταλμα σύλληψης κατά της στενής συνεργάτιδας του Κυριακίδη, δικηγόρου Ελένης Σκούρα επίσης δεν μπορεί να εκτελεστεί. Πηγές του Βήματος επιμένουν γιατί η κα Σκούρα με τον σύζυγό της συνάντησαν τον Κυριακίδη στην Λατινική.
Η Ελένη Σκούρα κατηγορείται ότι έχει υπεξαιρέσει από την Proton Bank το ποσό των 100 εκατ. ευρώ!

 newsit

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: