20/3/13

ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΛΥΠΗΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΛΥΠΗΣ

Οι πολιτικοί ταγοί στην Κύπρο :
Ανέλαβαν τις ευθύνες τους και ΔΕΝ έβαλαν τους μισούς πολίτες να κατηγορούν τους άλλους μισούς, όπως συνέβη κι ακόμη συμβαίνει στην Ελλάδα.

ΔΕΝ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΟΝΟ στις τάξεις της κοινωνίας, με απώτερο σκοπό τη διαίρεσή της, για την αποδοχή και την επικράτηση της ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ των δανειστών !!
Δεν ονόμασαν ποτέ “ευλογία” κανένα μνημόνιο για την Πατρίδα τους.
Δεν προσέβαλλαν το λαό τους, ούτε τον συνέκριναν με άλλους, σεβόμενοι το γεγονός ότι, αυτός ο λαός τους διατήρησε, ή τους έφερε στην εξουσία, αυτός ο λαός τους εμπιστεύθηκε και ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ και όχι …… κάποιον άλλον.
Δεν επεδίωξαν τα εύσημα από ξένους παράγοντες παρά μόνον από το λαό τους.
Χθες, οι πολιτικοί ταγοί στην Κύπρο δεν ενέκριναν την Ευρωπαϊκή πρόταση που επεβλήθη εκβιαστικά και προσέβαλλε τις αρχές τους και τις αξίες τους, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ !!!!!!
…..και δεν είναι η πρώτη φορά που ενεργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο ……
… είναι όμως η πρώτη φορά που κάποιοι διεμήνυσαν άμεσα και έμπρακτα στον κύριο Σόϊμπλε ότι….ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΛΥΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ.
Φ.
Από e-mail αναγνώστη


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: