29/3/13

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ... ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥΣ !!

Οι μαθητές του Λυκείου πριν από λίγες ημέρες πληροφορήθηκαν μέσω mail, που έστειλε προς όλα τα σχολεία της περιοχής η διεύθυνση του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου.

Πρόκειται, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, για μαθητή ο οποίος πάσχει από ινομύωμα εγκεφάλου και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για την ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματος.
Αμέσως μόλις οι μαθητές της Γ’ Λυκείου των Δεμενίκων πληροφορήθηκαν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο μαθητής του 11ου Γυμνασίου, έλαβαν την απόφαση, όλα τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει για την πραγματοποίηση της πενθήμερης εκδρομής τους, να τα διαθέσουν για τις ανάγκες της νοσηλείας και πραγματοποίησης της εγχείρησης.
Σήμερα αντιπροσωπεία των μαθητών του Λυκείου Δεμενίκων θα επισκεφθεί στο νοσοκομείο τον μικρό μαθητή και θα παραδώσει τα χρήματα που προορίζονταν για την εκδρομή.
Μαθήματα ανθρωπιάς από παιδιά του Λυκείου Δεμενίκων στην Πάτρα...Μαθήματα ανθρωπιάς και στήριξης δίνουν τις τελευταίες ώρες οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου των Δεμενίκων στην Πάτρα.

 picantiko.blogspot.gr

Σχόλιο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ : Ευτυχώς που συμβαίνει και κανένα τέτοιο, και σκεφτόμαστε πως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει... Εμείς ίσως το χουμε ξεχάσει, όμως τα παιδιά μας, έστω και υποσυνείδητα, γνωρίζουν ότι μόνο η αγάπη νικάει τα όποια προβλήματα...
Μπράβο στο 11ο Γυμνάσιο Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: