16/1/13

ΚΛΕΙΝΕΙ Η VIP ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Λουκέτο στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, γνωστή και ως VIP, ετοιμάζεται να βάλει το υπουργείο Δικαιοσύνης. Το γεγονός ότι
ακόμη και στην κοινωνία του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος δεν είναι όλοι ίσοι, προκαλεί αντιδράσεις ακόμα και... από τους υπαλλήλους του, οι οποίοι κάνουν λόγο για κρατουμένους δύο ταχυτήτων.

Όπως αποκαλύπτουν στο «Πρώτο Θέμα» εργαζόμενοι στις φυλακές, πριν από τα Χριστούγεννα ξεκίνησε μια διαδικασία προκειμένου να διαλυθεί η πτέρυγα των επωνύμων και οι περίπου 60 κρατούμενοι της να μεταφερθούν στην Ε’ πτέρυγα.
Η ΣΤ’ θα ανασχεδιαστεί για να φιλοξενήσει άτομα που κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα, στην οποία όμως, οι κρατούμενοι δεν θα απολαμβάνουν διαφορετικά προνόμια από τους κρατουμένους στις άλλες πτέρυγες.

Όλοι όσοι από τους σημερινούς κρατούμενους της συγκεκριμένης πτέρυγας κατηγορούνται για αδικήματα του λεγόμενου «λευκού κολλάρου», θα παραμείνουν στα κελιά τους και οι υπόλοιποι θα διασπαστούν σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.


peramatozoa.net
onlyfreegr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: