12/1/13

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Στα χρόνια του «καλντεριμιού», του φτηνού πληρωμένου έρωτα του πεζοδρομίου, στις εποχές της Τρούμπας και του καμπαρέ «Τζον Μπουλ» ξαναγυρνάνε όλο...

 και περισσότερες Eλληνίδες της διπλανής πόρτας! Μόνο που, αντί της πρόστυχης επιβίωσης στα στενά που περίμεναν τον στόλο, τα κορίτσια τώρα, χτυπημένα από τα αδιέξοδα, βρίσκονται πολύ πέρα από τα δρομάκια της Μενάνδρου και τις παρυφές του Μεταξουργείου, της πλατείας Καραϊσκάκη: ψάχνουν την «εύκολη λύση» στην Ιταλία, το Ντουμπάι ή όπου αλλού τις σπρώξουν τα καραβάνια του εμπορίου λευκής σάρκας».
Η Ελλάδα που -μεθυσμένη από τις βρόμικες αναθυμιάσεις των σκυλάδικων- σκόρπαγε τα λεφτά της σε εισαγόμενες από την ανατολική Ευρώπη πόρνες, τώρα ακούει ότι τα κορίτσια της, αλλά και γυναίκες που μέχρι πριν από λίγο καιρό δήλωναν νοικοκυρές, κάνουν πιάτσα στο Μπάρι, την Ανκόνα, το Τορίνο, το Τρέντο, τη Ρώμη…
Απομονωμένες οι Ελληνίδες πόρνες, όπως λένε τα δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων, οι «νεαρές γκρέκες» ψάχνουν για μεροκάματο πλάι στα απόπαιδα του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού που τις αποδιώχνουν, ενώ οι ιστοσελίδες κάνουν λόγο για νοικοκυρές που σπρωγμένες από την ανέχεια εκδίδονται για λίγα ευρώ στα κράτη-μέλη της πολύφερνης λίγα χρόνια πριν ευρωζώνης.
Λες και είναι σκλάβες
Με την ίδια έπαρση που κάποτε στη Λάρισα, τη Σκάλα, την Κομοτηνή, τον Αξιό, το Αιγάλεω και την Εθνική οδό οι Έλληνες ξέσπαγαν την ψευδή οικονομική τους ευμάρεια γλεντώντας με κορίτσια του ανατολικού μπλοκ, τώρα οι Ιταλοί αναζητούν «γκρέκες» σαν ένδειξη σεξουαλικής επιβολής πάνω στα κορίτσια του «νυχτοκάματου».
Βίζιτες στο Ντουμπάι
Και οι Ελληνίδες που συνήθιζαν να αυξάνουν τα εισοδήματά τους με «δώρα» από εμφανίσεις και «εξόδους» σε κλαμπ και ξενοδοχεία της Μυκόνου, της Αράχωβας, της Σαντορίνης, της Πάρου ή της Αγίας Νάπας, τώρα αναγκάζονται να χωριστούν σε δύο νέες κατηγορίες.
Από τη μια όσες έχουν υποτιμημένες μετοχές, μην μπορώντας να συναγωνισθούν τα πέντε και συχνά λιγότερα ευρώ που παίρνουν στη Δροσοπούλου και την πλατεία Αμερικής οι Νιγηριανές, Σενεγαλέζες, Σομαλές κ.ά. εισαγόμενες, παίρνουν τον δρόμο της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας, που τις οδηγεί στα ιταλικά λιμάνια και ύστερα στα χωριά της «Μπέλα Ιτάλια».
Όσες ξεχωρίζουν για τα προσόντα τους, συχνά πιο νέες, όμορφες, ικανές, έμπορες φεύγουν για «ταξίδια» ή «μόνιμη εργασία» σε μέρη όπως το Ντουμπάι όπου οι μεγιστάνες των εμιράτων σκορπούσαν μέχρι πρότινος εκατομμύρια για εξοντωτικά ολονύκτια γλέντια με Ελληνίδες καλλονές και τώρα αναζητούν σεξουαλικές σκλάβες για να ξεσπάσουν σε αυτές τα όσα στερεί ο αυστηρός περίγυρος των ισλαμικών κανόνων.
Μικρές αγγελίες για Ελληνίδες
Αρκεί κάποιος να ανοίξει μια ιστοσελίδα γνωριμιών για να δει ότι πρώτες πλέον σε προτίμηση έρχονται σε κράτη όπως αυτά που προαναφέραμε οι «νέες, πρόθυμες, γεμάτες πάθος Ελληνίδες».
Οι αγγελίες συνοδεύονται από προκλητικές διευκρινήσεις για το πόσο μεγάλη γκάμα «υπηρεσιών» προσφέρουν, μη υστερώντας σε τίποτα από τις Μολδαβές, Ουκρανές και Ρωσίδες ανταγωνίστριές τους, παράλληλα με… διεγερτικές, όπως αποδεικνύεται, αναφορές για το πώς οι «χαριτωμένες-πρόθυμες για όλα νεαρές από την Αθήνα» τα δίνουν όλα για την εξασφάλιση ενός πελάτη που θα τις βγάλει από την οικονομική εξαθλίωση!
«Ιl Messaggero»
Η εφημερίδα «Ιl Messaggero» γράφει ότι «Οι Ελληνίδες έρχονται στην Ιταλία για να γίνουν πόρνες»!
Όπως γράφει ο Ιταλός δημοσιογράφος, άνδρες της ιταλικής.... αστυνομίας εντόπισαν νεαρές Ελληνίδες να κάνουν πεζοδρόμιο στη Ρώμη, χωρίς να είναι εξακριβωμένο αν οι γυναίκες αυτές δρουν αυτόνομα χωρίς να έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο ή αν έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης από εγκληματικές οργανώσεις της Ελλάδας ή ακόμη και της Ρουμανίας… Ιερόδουλες από την Ελλάδα έχουν εντοπισθεί και σε άλλες πόλεις, αφού οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις με την Ιταλία προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στο Μπάρι, την Ανκόνα και το Πρίντιζι.
Πρόκειται για κοπέλες που δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει εύκολα, διότι κάθονται μακριά από τις άλλες, σαν να μην θέλουν να εισβάλλουν στον χώρο των υπόλοιπων εκδιδόμενων γυναικών, μέχρι να βρουν τον δικό τους», ανέφεραν χαρακτηριστικά κύκλοι προσκείμενοι στην «Πολιτσία», ενώ, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, «προς το παρόν ο αριθμός τους είναι μικρός, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθεί αύξηση.
«Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες και η πείνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει εντυπωσιακά τους ανθρώπους» σημειώνει η «Ιl Messaggero».
«Δεν μου ’πες ότι είσαι Έλληνας»
Προφασιζόμενοι τους ναυτικούς, τους επίδοξους πελάτες από γειτονικές χώρες, τους τουρίστες, μιλήσαμε με τις «Γκρέκες» που διαφημίζουν τη χώρα καταγωγής τους ως… κύριο προσόν στο σεξ!
«Τι θέλεις; Όταν με ζήτησες, μιλούσες ιταλικά, δεν μου ’πες πως είσαι Έλληνας…» ήταν η απάντηση της «Αγάθης». Η Ρούλα, «Γκρέκα, γυναίκα της διπλανής πόρτας», είπε ότι «πήγε στην Ιταλία σπρωγμένη από την ανέχεια», ενώ η Τατιάνα, από την πόλη Λατίνα, μας «είπε ότι προσφέρει σεξ από όλη την ημέρα έως δύο νύχτες συνεχώς γιατί έχει… ανάγκες».
Στην πλειοψηφία τους όμως, όταν η γλώσσα άλλαζε από ιταλικά σε ελληνικά, οι περισσότερες γίνονταν ευερέθιστες, καχύποπτες έως ανοικτά εχθρικές σε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας.
Η «Il Messaggero» τονίζει: «Έρχονται από την Πάτρα, την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, την Ήπειρο, δύο βήματα από το αλβανικά σύνορα. Η Ελλάδα των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλλει η Ευρώπη, αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της στα πεζοδρόμια, τα οποία εδώ και χρόνια όριζαν συμμορίες που εκμεταλλεύονταν πόρνες από τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, την Ουκρανία και τη Νιγηρία» ενώ μεγάλα μπλογκ όπως το «Ρόμα» αναδημοσίευσαν το ρεπορτάζ, για να ακολουθήσουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες αναφέροντας λεπτομέρειες για «φινετσάτες, γεμάτες πάθος Ελληνίδες, που ικανοποιούν κάθε σου επιθυμία…»
Εκπλήσσει το γεγονός πως οι εγχώριες αστυνομικές αρχές χειρίζονται με διακριτικότητα και ελαστικότητα νεαρές κοπέλες, φοιτήτριες, νοικοκυρές, που πέφτουν στα χέρια τους κατά τη διάρκεια ελέγχων.
«Κυκλώματα στην Πάτρα, τα Γιάννενα, την Κομοτηνή, και άλλες επαρχιακές πόλεις προωθούν φοιτήτριες ως κατ’ εξοχήν προτιμούμενο “προϊόν” με τρόπους που δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν, ενώ οι εκβιασμοί και οι πειθαναγκασμοί είναι πλέον τρόπος ζωής σε εταιρείες και μικρά καταστήματα για όσες όμορφες κοπέλες στερούνται τα βασικά» εξήγησε πολύ περιεκτικά στέλεχος της Ασφάλειας. «Για κάθε μία περίπτωση που γνωρίζουμε υπάρχουν 10, 100 κρυφές ή συγκεκαλυμμένες μορφές πορνείας» κατέληξε.
Μέχρι να έρθει το πρωί, που όπως έλεγε κάποτε το τραγούδι, «παύει η ζωή / το ψέμα το φτιασιδωμένο της να ζει».

korkos.blogspot.gr


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: