29/12/12

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!!

Πεδίο μάχης οι δρόμοι κάτω από τα γραφεία με τους αντιεξουσιαστές να θέλουν να εισβάλουν στο χώρο
Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην πόλη του Αιγίου έβαλε στο στόχαστρο ομάδα περίπου 30 ατόμων που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Η επίθεση έγινε λίγο αργά χθες το βράδυ και οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν ζημιές με πέτρες στις τζαμαρίες ενός καφενείου που βρίσκεται στο ισόγειο κάτω από τον πρώτο όροφο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της Οργάνωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα πέντε ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο ήρθαν κάτω από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» σε λεκτική αντιπαράθεση με μέλη της οργάνωσης, με αποτέλεσμα σε ενίσχυση των αντιεξουσιαστών να σπεύσουν και άλλα άτομα τα οποία στη συνέχεια επιχείρησαν να εισβάλουν στα γραφεία.
Από τον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής κατέβηκαν μέλη του κόμματος που εκείνη την ώρα ήταν μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια ενώ «επιστρατεύτηκαν» μπουκάλια, πέτρες και ξύλα.

staparaskinia.gr



Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: