22/10/12

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΠΑΙΡΑΜΠΑ - ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... - ΕΙΚΟΝΕΣ

Άφησε τις πασαρέλες και τις σέξι φωτογραφίσεις και έγινε ειδική συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα..


Ο λόγος για την 26χρονη καλλονή, φωτομοντέλο και πολιτική επιστήμονα, Μαριλένα Μπαϊραμπά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", η επιστημονική συνεργάτιδα της αντιπολίτευσης σπούδασε σε βρετανικό πανεπιστήμιο και η πτυχιακή της εργασία είχε θέμα τον Αχμέτ Νταβούτογλου.

Από πέρυσι το Φεβρουάριο είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Νομικής, ενώ έχει ενταχθεί στο επιστημονικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η επιλογή των ατόμων για τη συγκεκριμένη ομάδα έγινε κατόπιν προσεκτικής μελέτης δεκάδων βιογραφικών, μεταξύ των οποίων και της Μαριλένας.

Σχεδόν από την εφηβεία της εργάστηκε ως φωτομοντέλο και έφτασε να γίνει εξώφυλλο σε μεγάλα περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ωστόσο, μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της αποφάσισε να αφοσιωθεί στην πολιτική, αφήνοντας πίσω τον χώρο της μόδας. Το μόντελινγκ αποτέλεσε απλώς ένα μέσο ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει τις σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες.





Πηγή: radar.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν την εχω ακουσει ποτε να μιλαει οτι την νοιαζει για το ελληνικο καλο συμφερον, παρα μονο την ακουω να μιλαει για τις προσωπικες της φιλοδοξιες-ματαιοδοξιες. αυτο που την ενοιαζε και την νοιαζει ειναι η προσωπικη της ανελιξη στον χωρο. στην αγγλια πηγε γιατι στην ελλαδα με το ζορι τελειωσε το λυκειο, κι εκει στην αγγλια, δεν ξερω ακριβως των αριθμο εργασιων που τις εχουβ κανει αλλοι για λογαριασμο της. Γενικα επειδη την ξερω καλα ειναι ναρκισσος και πεταει επι πτωματων. Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.ξερω κι αλλα πολλα αλλα θα αρκεστω σε αυτα για την ωρα

Parta Ola είπε...

Θα χαρώ να τα μοιραστείς μαζί μας κάποια στιγμή...
Ευχαριστώ για το σχόλιο !

Ανώνυμος είπε...

Ουτε το μαθημα δεν περασε...ωραιους συνεργατες!
http://194.177.220.110/pms/index.php/newsadmin/38-pmsexamsres2012

Parta Ola είπε...

Δεν χρειάζεται να περάσει μαθήματα...Στην Ελλάδα η πασαρέλα ανοίγει ευκολότερα δρόμους...