12/10/12

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

  Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό της Πυλαίας, εκεί όπου μίλησε με φίλους του ΠΑΟΚ για το όραμα του, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις. “Εγώ έχω τα χρήματα, εσείς τη δύναμη”, τόνισε κατά την εναρκτήρια δήλωση του, ενώ επεσήμανε -μεταξύ άλλων πως από μικρό παιδί τον εκνεύριζε το... κόκκινο χρώμα!

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ έφθασε στο γήπεδο στις 17:00 και ήταν ντυμένος με τζιν και φόρμα του ΠΑΟΚ και με το κασκόλ της ομάδας περασμένο στο λαιμό του.

Μαζί του και οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Δώνης, αλλά και ο Πάμπλο Γκαρσία που μόλις μπήκε στο γήπεδο αποθεώθηκε. Ο Ουρουγουανός άσος πήρε τη θέση του στην εξέδρα δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη.
 
Οι φίλαθλοι της ομάδας -γύρω στις 2.000- πήραν τις δικές τους θέσεις στις εξέδρες. Ο κ. Αυγερινός εξήγησε πως στις κερκίδες υπάρχουν εφτά μικρόφωνα ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι να παίρνουν το λόγο.
 
Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε τον λόγο:
 
«Καλησπέρα ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ. Πρέπει να γνωριστούμε και να καταλάβουμε τους στόχους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους γι αυτό που υπάρχει από το 1926 και την διαμόρφωση της ομάδας. Ήρθε η σειρά ώστε οι επόμενες σελίδες του ΠΑΟΚ να γραφτούν με την δική μου συμμετοχή. Έχω να κάνω μία παράκλιση. Αγοράζοντας την ΠΑΕ δεν σημαίνει ότι μπήκες και στην οικογένεια. Σας παρακαλώ να με δεχθείτε στην οικογένεια. Το χειροκρότημα το εκτιμώ ως αποδοχή στην οικογένεια. Θέλω να προτείνω έναν διάλογο.
 
Τώρα σκέφτομαι την στρατηγική της ανάπτυξης του συλλόγου. Σκέφτομαι ποια πρέπει να είναι η αυριανή μέρα και πως θα ικανοποιηθούν οι προσδοικίες σας. Για να το κάνω αυτό χωρίς λάθος πρέπει να σας ακούσω. Ήρθα εδώ σήμερα και για πολύ καιρό. Ως ΠΑΟΚ έχουμε σπουδαίους οπαδούς και οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη  θα μας ζήλευε. Όλοι έχουμε ιστορία μας. Έχουμε προβλήματα, έχουμε συγκρούσεις και γι« αυτό διαφέρουμε από άλλους. Μπορούν να μας ενώσουν οι επιτυχίες και μπορούμε να ενωθούμε καλύτερα όταν είμαστε δυνατοί. Εσείς έχετε την δύναμη και τις ιστορικές γνώσεις. Εγώ έχω τα χρήματα. Εσείς έχετε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σας.
 
Έχετε ενέργεια ΠΑΟΚ στα χέρια σας. Όλα αυτά πρέπει να ενώσουμε, έτσι ώστε να γίνουμε δυνατοί και ικανοί να λύσουμε τα προβλήματα που βρίσκονται μπροστά στην ομάδα. Γι» αυτό σας καλώ από αύριο κιόλας να κάνετε ότι ενισχύσει τις θέσεις του ΠΑΟΚ. Ότι θα μπορούσε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ γρηγορότερα σε επιτυχίες. Ότι θα μπορούσε να ενισχύσει τις αθλητικές παραδόσεις. Χρειάζομαι την δύναμή σας και την ενέργειά σας. Σε αντάλλαγμα θα δώσω τα χρήματά μου. Προτείνω να ξεκινήσουμε τον διάλογο. Έναν διάλογο για χάρη της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Μην ντρέπεστε και υποβάλετε όποια ερώτηση θέλετε. Και αν θεωρήσω ότι δική μου απάντηση μπορεί να ενισχύσει θέσεις αντιπάλων μην στεναχωρεθείτε. Μάλλον θα σιωπήσω.
 
Ακολούθησαν οι ερωτήσεις.
Ολοι οι πρόεδροι απ ότι θυμάμαι έφυγαν κυνηγημένοι. Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Ο κόσμος περιμένει πολλά. Θέλει να δει ομάδα ανταγωνιστική εντός γηπέδων. Στην Ελλάδα η διαιτησία δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ χρόνια να σηκώσει κεφάλι. Εδώ είμαστε ένα μικρό ποσοστό οπαδών του ΠΑΟΚ. Να προσέξει τους γύρω του. Εύχομαι να κάνεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
Σαββίδης: Η ερώτησή σας ήταν μεγάλη. Σας παρακαλώ να κάνετε πιο σύντομες ερωτήσεις. Για όσα είπατε θέλω να πω ότι: Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρήσω ότι ο ΠΑΟΚ μου ανήκει. Ο ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλος ώστε να ανήκει σε έναν άνθρωπο. Το κέντρο λήψης των αποφάσεων θα ανήκει σε εμένα. Σε ότι αφορά την διαιτησία και την ομοσπονδία, τα βλέπω όλα. Καταλαβαίνω περισσότερα απο όσα νομίζετε. Τα αναλύω και πρέπει να βρω την σωστή λύση. Η λύση και η απόφαση για την κατάσταση αυτή δεν έχει δύο επιλογές. Μία υπάρχει. Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος. Είπατε ότι δεν κρίνονται όλα από τα λεφτά. Εμείς λέμε ότι τα χρήματα δεν καθορίζουν τα πάντα. Κανείς δεν αγαπά τον φτωχό. Δεν θέλω φτωχή ομάδα για να μην με αγαπάνε. Αγαπάνε τον πλούσιο και φοβούνται τον δυνατό. Πρέπει να δυναμώσουμε τις θέσεις μας προς όλες τις κατευθύνσεις. Και τότε οι διαιτητές θα κρίνουν όπως πρέπει. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ από το 2006. Σήμερα ήρθα. Δεν σκοπεύω να χαλάσω χρήματα και να μην υπάρχει αποτέλεσμα. Η 2Η θέση δεν είναι για μένα αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσω να δημιουργήσω την ομάδα ώστε να λύνονται τέτοια προβλήματα. Δική μας αποστολή είναι να δημιουργήσουμε καλή ατμόσφαιρα για την ομάδα. Δεν φοβάμαι να μην σας απογούσω. Φοβάμαι να απογοητεύσω αυτά τα παιδιά. Να ξέρετε την θέση μου: Πρέπει από κοινού να κάνουμε τα πάντα και να ενισχύσουμε την θέση μας.
 
Είπατε ότι είτε πρέπει να αλλάξουμε το σύστημα, ή τον κάποιον. Ποιος είναι αυτός και τι θα κάνετε;
Σαββίδης: Δεν θέλω να απαντήσω. Θέλω να σας πω όμως ότι παρά το ότι είμαι μικρός στο ύψος, έχω μεγάλη δύναμη.
 
Παλιότερα είπατε ότι για να πάρετε μετοχές θα έπρεπε να δώστε τα λεφτά σε μετόχους. Ποιοι ήταν;
Σαββίδης: Δεν είναι ηθικό δεν θέλω να απαντήσω. Να δείτε μόνοι σας ποιοι είχαν το πακέτο των μετοχών.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται πολλές συλλήψεις οπαδών. Το οπαδικό στον ΠΑΟΚ είναι κίνημα. Τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό;
 
Σαββίδης: Ευχαριστώ για την ερώτηση. Η ερώτηση έχει χαρακτήρα μη δημόσιας συζήτησης, αλλά θα απαντήσω. Θέλω να με πιστέψετε. Ζητάω υπομονή και πάλι υπομονή. Και εμπιστοσύνη σε εμένα. Αν οι ενέργειες των οπαδών κατευθύνονται στο να ενισχύσουν τις θέσεις του ΠΑΟΚ θα κάνω το παν ώστε να μας σέβονται σε κάθε σημείο και σε κάθε βήμα. Δεν θα υπάρχει κελί για τους ΠΑΟΚτσήδες. Αν οι ενέργειες οπαδών του ΠΑΟΚ καταστρέφουν και δημιουργούν προβλήματα η θέση τους είναι μάλλον σε κελί.
 
Γι' αυτό σας ζητάω τα χειροκροτήματα τα αποτιμώ όπως συμφωνήσατε. Δεν πρέπει να προκαλούμε ώστε επάνω μας να ασκούν φυσική βία. Είμαστε αρκετά παθιασμένοι. Τον οπαδό του ΠΑΟΚ πρέπει τον σέβονται και όχι να τον φοβούνται.Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται να πάνε στο γήπεδο. Γιατί τους ρωτάω. ΓΙΑΤΊ εκεί συνέχεια πλακώνονται μου λένε. Όταν είδα τον αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης βάλαμε τρία γκολ. Ήταν καλό το πρώτο ημίχρονο. Αλλά χάσαμε γιατί δεχθήκαμε πολλές κάρτες και κόκκινες και αν όλα αυτά τα αθροίσουμε είναι περισσότερα από τους βαθμούς. Γι' αυτό λέω ότι χάσαμε. Γι' αυτό λέω σε πρόεδρο και προπονητή να μην επιτρέπουν τέτοιοιες καταστάσεις. Είπα και στους παίκτες.
 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν 4-1 και η δύναμη της ομάδας θα ήταν να μην πάρουμε ούτε κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς κάναμε το παν να πάρουμε και κίτρινες και κόκκινες και να τιμωρηθούμε για συμπεριφορά μας. Κάθε μέρα πρέπει να προσθέτουμε και άλλους ανθρώπους στην οικογένειά μας. Πρέπει να είμαστε οικογένεια. Να αντέχουμε πιέσεις. Σας παρακαλώ, όποιος έχει πρόβλημα με τα νεύρα του να βλέπει το ματς απο το σπίτι. Γιατί διαφορετικά επιβαρύνεται η θέση της ομάδας. Όταν πρέπει να τραγουδάμε, άλλες στιγμές πιο ήσυχα, άλλες στιγμές να ενωθούμε σαν στρατό, διαφορετικά δεν θα πετύχουμε το αποτέλεσμα.
 
Αν κάποιοι έχουν διαφορετική γνώμη ακόμη και γνώμη που δεν θα μου αρέσει ευχαρίστως, αλλά θα γίνει όπως είπα. Θέλουμε επιτυχίες και αυτές θα τις πετύχουμε μαζί. Κάνοντας πράξεις προς όφελος. Γιατί χρειάστηκαν συγκρούσεις με την Ραπίντ; Μήπως χάσαμε; Μας χάλασαν την διάθεση; Η σύγκρουση ξεκίνησε πριν το ματς; Γιατί; Αυτοί είναι που επιθυμούν καλή μέρα για τον ΠΑΟΚ; Είναι άνθρωποι που αδυνατίζουν την δύναμη του ΠΑΟΚ. Γι αυτό και στο τέλος θα έχουμε άδειες κερκίδες και εκατομμύρια χαμένα. Για ποιο λόγο; Οι παίκτες παίζουν για εμάς και για εσάς. Αν καταλάβαινα τον λόγο θα ήμουν μαζί σας. Γιατί οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει τεράστια δύναμη στρέφει την δύναμη εναντίον του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν το καταλαβαίνετε.
 
Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι και συμμετέχω. Πιστεύω ότι είναι ιστορική στιγμή. Να σου πω από τα βάθη της καρδιάς μου. Μας έφαγες εσύ. Ότι λέμε να το ακούς. Να κάνεις υπομονή. Έμεινα ικανοποιημένος. Ο αθλητισμός είναι πολιτική. Το όραμά σου για επαγγελματισμό και ρεαλισμό για Ελληνοποίηση με βρίσκουν σύμφωνο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ΠΑΕ. ΠΑΟΚ είναι αθλητικό σωματείο και αυτά παιδιά ανήκουν στο σωματείο. Εμείς τα παιδιά τα στέλνουμε εκει. Αν θα στοχεύσεις στην ενοποίηση του ΠΑΟΚ. Δεύτερον: Αυτός που στέκεται δίπλα σου έδωσε περηφάνεια, μεγάλειο, αξιοπρέπεια. Ο Πάμπλο Γκαρσία.
Σαββίδης: Αναλύω κάθε εβδομάδα για να ξέρω τι έκανα σωστά και τι όχι. Προς το παρόν δεν έκανα τίποτα λάθος και δεν θέλω μιλάτε με τέτοια ένταση. Θέλω να μου μιλάτε με τόνο που μου αξίζει. Είμαι 15 χρόνια στην διεθνή πολιτική. Ξέρω να συμπεριφέρομαι. Αν έβλεπα ότι είστε εκλογικό σώμα θα απαντούσα ότι θα ενώσουμε όλη οικογένεια και θα τους συντηρούμε όλους. Θα σας πω ότι ο καθένας έχει δικό του δρόμο. Ο δικός μου δρόμος είναι ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ. Δεν θα ασχοληθώ με πράγματα που αποσπούν προσοχή μου. Θα είμαι χαρούμενος με επιτυχίες μου, αλλά δεν πρέπει να ξοδευτούμε να ενώσουμε όλη οικογένεια. Ας καταφέρουμε να ενώσουμε την ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα όσοι είναι μαζί μου μπορούν να απαντήσουν σε ό,τι θέλετε. Τους καλέσαμε για να ακούσετε τον προπονητή και οποιονδήποτε. Προς το παρόν θα μιλάω εγώ. Αλλιώς θα φύγω, να μιλάτε μεταξύ σας και θα ξαναγυρίσω.
 
Από χρόνια ταλανίζεται ο ΠΑΟΚ με χρέη. Λέγομαι Παντελιάδης. Τα χρέη είναι 32 εκατομμύρια απο το πρωτογενές κεφάλαιο των 11 εκατομμυρίων. Σύρομαι για τα χρέη και εγώ. Μπορούμε τα χρέη να τα κάνουμε 12 εκατομμύρια και να πληρώσουμε σε 20 χρόνια. Τι μπορείτε να κάνετε;
Σαββίδης: Θέλω να δώσω το μικρόφωνο στο κ. Βρύζα. Η θέση μου είναι ότι αν τα χρήματα δεν εκλάπησαν, τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι δικά μου. Αν τα χρήματα εκλάπησαν ας επιστραφούν από αυτούς που τα έκλεψαν.
Βρύζας: Δόθηκε η απάντηση από τον κ. Σαββίδη.
 
Σας καλοσωρίζουμε στην ομάδα και σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία στο Ροστόφ και στο τουρνουά. Θα μπορούσαμε να πάμε και σε άλλα τουρνουά;(η ερώτηση έγινε από έναν μικρό ποδοσφαιριστή).
 
Σαββίδης: Με συγκίνησαν τα παιδιά που έπαιξαν στο Ροστόφ. Για μία εβδομάδα αισθανόμουν πολύ μεγάλος γιατί τα παιδιά έπαιξαν καλά. Η ακαδημία είναι η αυριανή μου ζωή. Σας δίνω τον λόγο μου ότι θα δημιουργήσουμε μια καλή αθλητική βάση με τα καλύτερα πρότυπα και εκεί θέλουμε να επενδύσουμε 50 εκατομμύρια. Για εσάς τα παιδιά η ελπίδα μου βρίσκεται σε εσάς. Όταν μεγαλώσετε και παίζετε καλά θα με ρωτήσουν τι έκανες στα πέντε χρόνια και η τύχη μου είναι στα χέρια σας.
 
Η Παναγιά να είναι μαζί σου. Εύχομαι εσύ να μας χαρίσεις τίτλους. Είπες όποιος έχει νεύρα να βλέπει το ματς από την τηλεόραση. Η αιτία που τα μυαλά μας πονάνε είναι η ομάδα του δημοσίου με τα κόκκινα και άσπρα.
Σαββίδης: Από μικρό και εμένα με εκνευρίζει το κόκκινο χρώμα. Πρέπει πολύ έξυπνα να λύσουμε τα θέματα. Να τα κάνουμε όλα σωστά. Σας καταλαβαίνω. Και εγώ βρίζω στο γήπεδο, αλλά δεν με ακούει κανείς. Όταν το κάνετε εσείς τιμωρούν την ομάδα και μας τιμωρούν όλους. Δεν θέλω να παίζουμε σε άδειες κερκίδες. Ας πληρώσουμε περισσότερα πρόστιμα αρκεί να μην παίζουμε χωρίς κόσμο. Το κόκκινο χρώμα θέλουμε να το εξασθενίσουμε.
 
Ποιους ανθρώπους θα έχετε γύρω σας για να φέρουν σε αίσιο τέλος την αποστολή που έχετε;
Σαββίδης: Θα είναι ειδικοί στον τομέα τους. Επαγγελματίες. Στις επιχειρήσεις δεν παίρνω αποφάσεις με συγγενείς. Το βασικό είναι ο επαγγελματισμός. Σας έστειλα την Μαρία, που είναι από τις πιο δυνατές οικονομικές διευθύντριες. Μόνο δυνατοί θα είναι δίπλα μου.
 
Όταν έρχεται κάποιος σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι φίλος. Δεν θέλουμε πρωτάθλημα με πέναλτι. Θέλουμε να κερδίζουμε όπως ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ντομπροσύνη.
Σαββίδης: Εμείς οι Πόντιοι λέμε... είτε ξυπόλυτοι είτε με τσαρούχια. Ποτέ όμως δεν σκύψαμε και δεν γονατίσαμε. Ήμασταν στην ξενιτειά αλλά δεν αισθανόμαστε ορφανοί. Παντού έχουμε δύναμη. Και στην Ελλάδα θα πάνε καλά. Οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν να διαλυθεί το κράτος και η οικονομία. Είμαστε άρρωστοι, αλλά δεν είμαστε αδύναμοι. Χρειαζόμαστε χρόνο. Και ο ΠΑΟΚ επίσης. Πολλά ζητήματα θα τα λύσουμε.
 
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι εκατομμύρια και εκτός Ελλάδας. Πώς θα συμμετέχουν οι Έλληνες στα κοινά της ομάδας, αυτοί που είναι στο εξωτερικό;
Σαββίδης: Δεν ξέρω την απάντηση. Πρέπει να καταλάβω τι σημαίνει να ανοιχθώ. Ο πολίτης της χώρας όπου και αν βρίσκεται, βρίσκεται υπό την προστασία του κράτους αυτού. Οποιοσδήποτε οπαδός του ΠΑΟΚ όπου και αν βρίσκεται είναι δικός μας.
 
Θέλετε να μας πείτε τι θα κάνετε με το γήπεδο. Η Τούμπα μας καίει. Επιχειρηματικά θα προχωρήσετε πολλά περισσότερα.
Σαββίδης: Ανάμεσα στην συνέντευξη το πρωί και την συνάντηση την τωρινή, ανέθεσα στην Μαρία να αρχίσει να σχεδιάζει υπόθεση σταδίου, ώστε να έχουμε απόψεις και αντίληψη τι πρέπει να γίνει. Όταν καταλήξουμε θα συννενοηθούμε με τον ερασιτέχνη. Ελπίζω να βρούμε λύση και να ξεκινήσουμε με την ανακατασκευή του σταδίου.
 
Όταν έρχεται κάποιος σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι φίλος. Δεν θέλουμε πρωτάθλημα με πέναλτι. Θέλουμε να κερδίζουμε όπως ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ντομπροσύνη.
Σαββίδης: Εμείς οι Πόντιοι λέμε... είτε ξυπόλυτοι είτε με τσαρούχια. Ποτέ όμως δεν σκύψαμε και δεν γονατίσαμε. Ήμασταν στην ξενιτειά αλλά δεν αισθανόμαστε ορφανοί. Παντού έχουμε δύναμη. Και στην Ελλάδα θα πάνε καλά. Οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν να διαλυθεί το κράτος και η οικονομία. Είμαστε άρρωστοι, αλλά δεν είμαστε αδύναμοι. Χρειαζόμαστε χρόνο. Και ο ΠΑΟΚ επίσης. Πολλά ζητήματα θα τα λύσουμε.
 
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι εκατομμύρια και εκτός Ελλάδας. Πως θα συμμετέχουν οι Έλληνες στα κοινά της ομάδας, αυτοί που είναι στο εξωτερικό;
Σαββίδης: Δεν ξέρω την απάντηση. Πρέπει να καταλάβω τι σημαίνει να ανοιχθώ. Ο πολίτης της χώρας όπου και αν βρίσκεται, βρίσκεται υπό την προστασία του κράτους αυτού. Οποιοσδήποτε οπαδός του ΠΑΟΚ όπου και αν βρίσκεται είναι δικός μας.
 
Θέλετε να μας πείτε τι θα κάνετε με το γήπεδο. Η Τούμπα μας καίει. Επιχειρηματικά θα προχωρήσετε πολλά περισσότερα;
Σαββίδης: Ανάμεσα στην συνέντευξη το πρωί και την συνάντηση την τωρινή, ανέθεσα στην Μαρία να αρχίσει να σχεδιάζει υπόθεση σταδίου, ώστε να έχουμε απόψεις και αντίληψη τι πρέπει να γίνει. Όταν καταλήξουμε θα συννενοηθούμε με τον ερασιτέχνη. Ελπίζω να βρούμε λύση και να ξεκινήσουμε με την ανακατασκευή του σταδίου.
 
Εμείς έχουμε δεχθεί με τον Γιώργο Κούδα και με τον Πάμπλο Γκαρσία. Μακάρι να υλοποιήσετε τις δεσμεύσεις σας. Λήγει η θητεία της διοίκησης. Θα κάνετε διοίκηση Πρωτοδικείου ή άλλη με πρόσωπα που θα επιλέξετε. Ο Βρύζας ανέλαβε σε άσχημη κατάσταση και πούλησε παίκτες. Θα μπορέσετε να βοηθέσετε τν προπονητή να ανταπεξέλθει;

Σαββίδης: Για προπονητή είπα την γνώμη μου. Δεν έχω σκοπό να τον βοηθήσω. Έχει προσληφθεί να δουλέψει και πρέπει να δουλέψει για να λύσουμε το πρόβλημα. Αν δουλέψει καλά θα τοον χειροκροτήσουθμε. Αν όχι θα τον αποχαιρετήσουμε. Σήμερα τον εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι μπορούμε να λύσουμε πολλά προβλήματα. Για την διοίκηση δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Αυτή την χρονιά θα δόσουμε άλλη μία δόση. Θα δώσουμε άλλα δέκα εκατομμύρια. Μόνο μετά από αυτό θα έχουμε διοίκηση εκτός Πρωτοδικείου. Για τον Βρύζα δεν υπάρχει διαφορά. Είπα ότι θέλω μαζί του να δουλέψω. Μπροστά μας έχουμε το πρόβλημα. Εγώ θέλω. Αυτός θα μπορέσει; Είναι δικό του αυτό το ερώτημα.
 
ΕΡΩΤΗΣΗ (από ιερωμένο): Ένας τρόπος να πιεστεί το κατεστημένο είναι σκληρές εκπομπές. Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 3 δεν μπορούν να την κάνουν. Σας προτείνω να διεκδικήσετε την δημαρχεία στις επόμενες εκλογές. Αυτό θα βοηθήσει ώστε η TV100 να κάνει τις σκληρές εκπομπές που χρειάζεται για το κατεστημένο.
 
Σαββίδης: Ζητάω την ευλογία σας και με αυτό θα τελειώσω.

http://www.newsit.grΤην ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: