28/10/12

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!!!)

 Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει πως δεν είναι ώρα για επικοινωνιακού χαρακτήρα κόλπα, δεν είναι ώρα να προκαλέσουν με τεχνητό τρόπο την πτώση της κυβέρνησης, αλλά είναι ώρα να αντισταθούν σε αυτή την πολιτική.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει πως το κόμμα του δεν
θα ψηφίσει τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή, ενώ επισημαίνει πως τις δυσκολίες τις έχουν τα τρία κόμματα της κυβέρνησης που άλλα υποσχέθηκαν και άλλα πράττουν σήμερα. «Εμείς δε θα σταθούμε μόνο στο να τα καταψηφίσουμε στην Βουλή, αλλά θα καλέσουμε όλους τους βουλευτές, ανεξάρτητα από τα κόμματα στα όποια ανήκουν, να σταθούν μπροστά στην ιστορική τους ευθύνη και να πράξουν σύμφωνα με την συνείδησή τους», προσθέτει.

«Αν επιβληθούν και νέα μέτρα νομίζω ότι αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα», συνεχίζει ο κ. Τσίπρας και, ερωτηθείς για το τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν κυβέρνηση, δηλώνει ότι θα ακύρωνε το Μνημόνιο και θα επαναδιαπραγματεύονταν δανειακή σύμβαση,  διεκδικώντας μια συνολική ευρωπαϊκή λύση, με συμμαχίες με χώρες του ευρωπαϊκού νότου, στην κατεύθυνση της λύσης που δόθηκε για το δημόσιο χρέος της Γερμανίας το 1953.

Star.gr   
Σχόλιο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ : Έτσι μπράβο Αλέξη...Άστους να μας αποτελειώσουν...Αχ αρχηγάρα μου εσύ...Πόσα ξέρεις βρε ατιμούλικο...

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: