10/7/12

ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψε χθες το βράδυ καφενείο στο Αγρίνιο ομάδα αναρχικών, η οποία επιτέθηκε σε κομματικά στελέχη και φίλους της Χρυσής Αυγής. Οι δράστες, περίπου 30 άτομα, φορούσαν κράνη μοτοσικλετιστών και ήταν
εξοπλισμένοι με πέτρες, μπουκάλια και καδρόνια.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις δέκα, ενώ τα στελέχη του κόμματος της Χρυσής Αυγής και οι φίλοι τους κάθονταν στο καφενείο «Καρνάγιο».
Όπως αναφέρε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Μπαρπαρούσης, τα μέλη του κόμματος συζητούσαν για τις πολιτικές εξελίξεις. Στο χώρο βρίσκονταν ακόμη και παιδιά, τα οποία είχαν έλθει με τους γονείς τους.
Λίγα λεπτά πριν από τις δέκα, ανέφερε, ειδοποιήθηκαν ότι μία ομάδα κρανοφόρων που κρατούσε ρόπαλα και πέτρες κατευθύνονταν προς το καφενείο.
«Ειδοποίησα αμέσως την αστυνομία, αλλά πριν καν προλάβουν να φτάσουν οι αστυνομικοί, οι κρανοφόροι μας επιτέθηκαν», είπε ο βουλευτής του κόμματος.
«Ευτυχώς λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν φύγει οι γονείς με τα παιδιά τους και δεν κινδύνεψαν. Προστατευτήκαμε με τα τραπέζια και τις καρέκλες του μαγαζιού και μόλις οι κρανοφόροι πέταξαν τις πέτρες που είχαν μαζί τους, αποχώρησαν. Την ώρα εκείνη έφτασε η αστυνομια, η οποία έκανε χρήση δακρυγόνων και ανάγκασε τους δράστες να φύγουν από την περιοχή. Τραυματίστηκε ένας φίλος του κόμματος από γυαλί που τον πέτυχε επάνω από το φρύδι και πήγε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Για την επίθεση που δεχτήκαμε κατέθεσα μήνυση στην αστυνομία», δήλωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

 ethnow.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: