13/6/12

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ "ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ"

 Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν γλίτωσε από την λεκτική επίθεση του Η. Κασιδιάρη.  Σε παλιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής είχε στραφεί
εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου, δίνοντας την απάντησή του στα σχόλια του Λαζόπουλου ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι «φασίστες»
.
«Δεν γνωρίζω τίποτα για τη συγκεκριμένη εκπομπή και γενικά δεν παρακολουθώ χαμηλού επιπέδου τηλεοπτικά προγράμματα», είπε αρχικά ο κ. Κασιδιάρης και συνέχισε:

«Γνωρίζω ότι ο συγκεκριμένος κύριος αμείβεται πλουσιοπάροχα από το κανάλι στο οποίο εργάζεται. Αν ήταν πραγματικός ανθρωπιστής, πραγματικός αντιρατσιστής, ας διέθετε έναν από τους μισθούς του γι’ αυτούς τους ανθρώπους για τους οποίους λέει ότι έρχονται εδώ γιατί πεινάνε. Από ότι γνωρίζω δεν έχει διαθέσει κανέναν, επομένως είναι μεγάλος υποκριτής ο συγκεκριμένος κύριος».

Μάλιστα δε δίστασε να πει ότι είναι τιμή για τα μέλη της Χρυσής Αυγής να τους βρίζουν και να τους κακολογούν οι «διάφοροι Λαζόπουλοι».
Star.gr


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: