7/6/12

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



«Είμαστε όλοι μας απέναντι σε αυτούς τους νεοναζιστές, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν πλέον και στις τηλεοπτικές κάμερες. Όμως έχουν την ευθύνη κι εκείνοι που νομιμοποίησαν τους ναζιστές, εκείνοι που υπουργοποίησαν τους ναζιστές με τα τσεκούρια για να στηρίξουν τα μνημόνια και το 4ο Γερμανικό Ράιχ, τους συγκυβερνήτες Βενιζέλο και Σαμαρά.

Η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αντιδρά και πρώτα απ’ όλα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι οι οποίοι  έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπουν στη Βουλή οι μπράβοι ναζιστές που υπηρετούν μόνο την αποσταθεροποίηση της χώρας και οδηγούν τη χώρα σε εμφύλια σύρραξη .

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  θα υπερασπίσουμε τη δημοκρατία και θα υπερασπίσουμε και τους Έλληνες πολίτες που δέχονται μια επίθεση από τους τραπεζίτες , τα όργανά τους και τους υπουργούς τους».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι πολιτικοί αποδείχτηκαν τόσο ανίκανοι που δεν μπόρεσαν καν να βγάλουν νόμο να καταργούν τα βουλευτικά γραφεία και τα βουλευτικά προνόμια και να παίρνουν οι βουλευτές τους κάτω από 2.000 ευρώ, όπως γίνεται με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Θα ξαναψηφίσει κανείς τόσο ανίκανα άτομα; Ή θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή; Θα το δούμε στις εκλογές....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΙ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΚΟΥΤΑΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;¨Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΣΆΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΩΣΤΟ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑΤΟΥΣ ΙΣΩΣ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΛΑΛΟΥΜ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑ{Ι}ΜΕΝΟ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ!ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ...