24/4/12

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ "ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ" !!

 Χαρίζω Οικόπεδα, χαρίζω χρέη! ...
Είναι το κόμμα του κ. Μιλτιάδη Τζαλαζίδη, που σε κάθε προεκλογική περίοδο όλοι θυμόμαστε και ουκ ολίγες φορές έχουμε …

«απειλήσει» ότι θα το ψηφίσουμε. 
Κάποιοι το τόλμησαν και το «Χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη» τους αντάμειψε…!
Ο πρόεδρος του περίφημου κόμματος είναι ο 83χρονος Μιλτιάδης Τζαλαζίδης, ο οποίος όντως διαθέτει μια μεγάλη έκταση στα Γρεβενά την οποία είναι πρόθυμος να διαθέσει στους ψηφοφόρους του.
Το «Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη» δεν είναι το πλήρες όνομα του κόμματος, απλά το ονομάζει έτσι χάριν συντομίας. Το κόμμα του ονομάζεται: "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ.Τζαλαζίδης)." Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο κόμματα... από την πλευρά της ονομασία του! 
Δείτε ποιός είναι ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης:
Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου, στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το 2004 συνέπραξε με το ΔΗΚΚΙ του Τσοβόλα.
Στη συνέχεια κατέβηκε στις εκλογές του 2009 με το δικό του κόμμα " χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος" και φέτος κατεβαίνει για 9η φορά. Μέχρι στιγμής πάντως έχει μετρήσει 1376 ψήφους!

apospasma.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: