14/3/12

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Επεισοδιακό ματς στο AEL FC ARENA, ανάμεσα στη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό.
Με τους γηπεδούχους να έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία (Παπαπέτρου - Αθηνών) και τον Πηλαδάκη και οπαδούς να κάνουν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια την διακοπή της
αναμέτρησης! Έξαλλος ο πρόεδρος των «βυσσινί» με τις αποφάσεις του διαιτητή (αφορμή ήταν η αποβολή του Γκρούμπιεσιτς) έχασε την ψυχραιμία του και εισέβαλλε οργισμένος στο γήπεδο φωνάζοντας «αλήτες, αλήτες», ενώ τον ακολούθησαν οπαδοί που κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς το διαιτητικό τρίο. Μοιραία το ματς διακόπηκε και μένει να φανεί ποια θα είναι η τύχη του. Μέχρι εκείνη την ώρα οι Σερραίοι προηγούνταν 1-0 στο σκορ με το τέρμα του Ντιόγκο από το 74’.

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ του Πανσερραϊκού από τον Ντιόγκο, ο οποίος έκανε το 0-1 για τα «λιοντάρια» το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Παπαπέτρου, ο οποίος είχε αποβάλει τον Γκρούμπιεσιτς λίγο νωρίτερα, ενώ η φάση που έβαλε... φωτιά στο ματς, ήταν η απόφαση του βοηθού Δανέζη να υποδείξει οφ σάιντ ύστερα από... πλάγιο!
Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση ενώ ο διαιτητής Παπαπέτρου και οι βοηθοί του έφτασαν με... σπριντ στα αποδυτήρια!
Δεδομένα οι γηπεδούχοι απειλούνται με σοβαρή τιμωρία, σε μια σεζόν που όλα πηγαίνουν στραβά... Είναι ενδεικτικό ότι αρκετός κόσμος αποχώρησε απογοητευμένος από τις εξέδρες.
 Μετά από 1,5 ώρα διακοπής, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν για τα εναπομείναντα 15 λεπτά της αναμέτρησης. Σε αυτά ο Πανσερραϊκός υπερασπίστηκε το προβάδισμά του και έφυγε με ένα περιπετειώδες «διπλό» από το «AEL FC ARENA». 
Δεδομένα οι γηπεδούχοι απειλούνται με σοβαρή τιμωρία, σε μια σεζόν που όλα πηγαίνουν στραβά... Είναι ενδεικτικό ότι αρκετός κόσμος αποχώρησε απογοητευμένος από τις εξέδρες. 




 Πηγή: http://zoo-m.blogspot.com/

http://partaolablog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: