Αν και οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την προσδοκία που καλλιεργούμε στον πολύπαθο αγροτικό κόσμο στον οποίο ανήκουμε, το πράσινο φως απο την Ευρώπη για τη στέβια και για την χρήση της πλέον ως γλυκαντική ουσία και όχι ως συμπλήρωμα διατροφής είναι ενα ελπιδοφόρο γεγονός που δίνει μια νέα προοπτική αισιοδοξιας σε όσους σκοπεύουν να ασχοληθούν με την καλλιέργειά της.
http://agrotikon.blogspot.com/
http://partaolablog.blogspot.com/
1 σχόλιο:
Η στεβια εχει μπει για τα καλα στην καταναλωση των προιοντων.Δοκιμασα τα πρωτα ελληνικα αναψυκτικα με στεβια της εψα και ειναι καταπληκτικη!!!
Δημοσίευση σχολίου