4/2/14

ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ??

 Από την πολύωρη συνεργασία που είχαν οι Έλληνες ανακριτές κ.κ. Γαρβριήλ Μαλλής και Ι. Σταυρόπουλος, με τον Ελβετό εισαγγελέα Urs Koehli και και δυο ακόμη εκπροσώπους των
ελβετικών αρχών, που βρέθηκαν στην Ελλάδα προέκυψε οτι η Βίκυ Σταμάτη εμφανιζόταν ως σύζυγος του Νικολάου Ζήγρα για να χειρίζεται ποσά πολλών εκατ. ευρώ!
Τα χρήματα που βρίσκονται στους λογαριασμούς ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Είναι ενδεικτικό πως, μόνο από λογαριασμούς της Morgan Stanley του Νίκου Ζήγρα, φέρεται να πέρασαν περί τα 19 εκατ. ευρώ. Ακόμη, από την κατάθεση του Ζήγρα φαίνεται πως οι ελβετικές αρχές αναφέρονταν σε δεκάδες καταθέσεις, λογαριασμούς και offshore, τις οποίες ο Ζήγρας μάλλον αγνοούσε. Και αυτό διότι έχουν εντοπιστεί νέοι άγνωστοι τραπεζικοί λογαριασμοί, όπως αναφέρει η Ημερησία.
Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί σειρά εγγράφων τα οποία παρουσιάζουν τον Νίκο Ζήγρα, είτε ως σύζυγο της Βίκυς Σταμάτη, είτε ως πλούσιο βιομήχανο και κροίσο, όπως υποστήριξε ο κ. Γκαρίπης.
Στο πνεύμα αυτό, οι εκπρόσωποι των ελβετικών αρχών ρώτησαν τον κ. Ζήγρα για λογαριασμό στον οποίο φαίνεται ως συνδικαιούχος η... σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη. Απαντώντας ο Νικόλαος Ζήγρας φέρεται να είπε πως όλα έγιναν εν αγνοία του και πως ο Ακης Τσοχατζόπουλος είχε απευθείας επαφή με Ελβετούς τραπεζίτες.
Το κλιμάκιο των Ελβετών αναμένεται να πάρει κατάθεση από τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Στη συνέχεια, οι Ελβετοί αναμένεται να πάρουν κατάθεση από την Βίκυ Σταμάτη, σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: