5/2/14

"Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΙΣΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ" (!!!)

 Κοντεύουμε να τρελαθούμε μ' όλα αυτά που ακούμε περί εξωγήινων, και μάλιστα από έγκριτα χείλη... Κρατάμε πάντα μικρό καλάθι όμως
 Αντονι Τόμπσον, ο τελευταίος αστροναύτης της NASA που
πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι, απεβίωσε χθες στο νοσοκομείο της Αγίας Εκκλησίας στο Σικάγο κατά τη σεβάσμια ηλικία των 98 ετών. Πριν πεθάνει, ο αστροναύτης αποκάλυψε κορυφαίες πληροφορίες που συγκλόνισαν την οικογένειά του, τους φίλους και το σύνολο της κοινότητας της NASA.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Φεβρουαρίου 2014

«Είχε έναν όγκο στον πνεύμονα του, αλλά ο οργανισμός του ήταν πάρα πολύ δυνατός» εξηγεί ο μοναχογιός του. «Δεν πήρε κανένα παυσίπονο, ήθελε να μείνει ξύπνιος σε όλη τη διάρκεια της εγχείρισης», θυμάται.

Μερικά λεπτά αργότερα, όταν ένας πνεύμονας τρυπήθηκε, ο διάσημος αστροναύτης ένιωσε τη ζωή του σιγά-σιγά να εξασθενεί. «Με άρπαξε από το χέρι και έφερε το αυτί μου δίπλα στο στόμα του. Τότε μου είπε τα πάντα για το πώς ο Ομπάμα δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα υβριδικό ον: μισός άνθρωπος, μισός εξωγήινος »εξηγεί ο ίδιος, βρίσκομαι ακόμα κάτω από το σοκ αυτής της αποκάλυψης.

«Δεν πίστευα ποτέ σε εξωγήινους, αλλά ο πατέρας μου πήγε στο φεγγάρι και εργάστηκε για τη ΝΑΣΑ όλη του τη ζωή. Εργάστηκε στην περιοχή 51 για περισσότερο από 20 χρόνια. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, αλλά ήθελα να το πω στον κόσμο, μόνο σε περίπτωση που είναι αλήθεια ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ανώτερος αξιωματούχος κατηγόρησε τον Ομπάμα ότι είναι εξωγήινος. Οι μυστικές υπηρεσίες του Ιράν έχουν επίσης τον ισχυρισμό για μια παρόμοια ιστορία από την εκλογή του το 2008.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΚΟΥΜΠΙΑ" ΤΟΥ F/B KAI TOY TWITTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: