4/6/13

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!

 Ο Τσίπρας διαδηλώνει στην Ισπανία, ελληνικά μοντέλα διαδηλώνουν στην Τουρκία... Ποιός είπε ρε σείς ότι είμαστε του καναπέ???



Οι Τούρκοι έχουν βγει στους δρόμους και διαδηλώνουν και φαίνεται ότι κάπου πιο δίπλα στον τηλεοπτικό «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή», τον Τούρκο ηθοποιό, Χαλίτ Εργκέντς στην πλατεία Ταξίμ, βρίσκεται και μια Ελληνίδα.

Ο λόγος για την Ντένια Αγαλιάνου, το μοντέλο που έγινε γνωστό στη χώρα μας μέσα από τη συμμετοχή της στον 1ο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων «Next Top Model».

Αλλά πέρα από το μόντελινγκ, μοιάζει να είναι ιδιαιτέρως πολιτικοποιημένη.

«Μετά τα επεισόδια επικρατεί ενθουσιασμός. Βγήκε κόσμος με τις κατσαρόλες και πανηγυρίζει. Όλοι σιχαίνονται τον Ερντογάν. Ο απλός κόσμος μοιάζει πολύ με τους Έλληνες. Παρασύρθηκα κι εγώ από το κλίμα και κράτησα μια Τουρκική σημαία. Το διασκέδασα. Αυτές τις μέρες η δουλειά έχει παγώσει. Όλα τα castings έχουν σταματήσει. Περιμένουμε να ηρεμήσει κι άλλο η κατάσταση και να δουλέψουμε και πάλι», δήλωσε η καλλίγραμη νεαρή, μιλώντας στο gossip tv σχετικά με την κατάσταση στην Τουρκία με αφορμή τις φωτογραφίες που ανέβασε στο blog της.

Μάλιστα, ο… ντόρος ξεκίνησε μετά από την ανάρτηση μιας φωτογραφίας της ίδιας να «ξεπετάγεται» μέσα από την ηλιοροφή ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, ανεμίζοντας την Τούρκικη σημαία.

Η Ντένια τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη γειτονική χώρα, όπου τις έχουν γίνει πολλές προτάσεις, τόσο για τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές, όσο και για την παρουσίαση του τουρκικού Next Top Model.
                                           
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο lifestyle options, η Ντένια δήλωσε, όμως, ότι τα όνειρα της δε σταματούν στην Τουρκία: «Να δουλέψω ως μοντέλο για λίγα χρόνια ακόμη και μόλις συγκεντρώσω τα χρήματα που χρειάζομαι, να τα επενδύσω στις σπουδές μου πάνω στο θέατρο και τον κινηματογράφο στην Νέα Υόρκη».

 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: