3/5/13

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ "ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ" ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (!!)

 Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 28 Απριλίου που συνεζητείτο το Πολυνομοσχέδιο,, έγινε κάτι πρωτάκουστο μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, που κανείς δεν επεσήμανε:Κατά την διάρκεια της 7λεπτης ομιλίας του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε ότι το πραγματικό επώνυμο του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου είναι «Τούρκογλου»!.. Για την ιστορία, μεταφέρω επί λέξει τα λόγια που ξεστόμισε από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης:

«Επαναλαμβάνω και επιμένω στα όσα είπα κατά πρόσωπο στον εξέχοντα παράγοντα της Συγκυβέρνησης, στον νούμερο 2 παράγοντα της εγχώριας Τρόϊκα, στον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά κόσμον Τούρκογλου…»!!

Περιέργως, ουδείς αντέδρασε, το Προεδρείο της Βουλής δεν διέκοψε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες προσποιήθηκαν ότι δεν άκουσαν το φαρμακερό σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη…
http://nea-arxh-news.blogspot.gr
http://periergaa.blogspot.com
Σημ kolot: Δια του λόγου το αληθές...ακολουθεί απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής.
 

 kolotoubes.blogspot.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΔΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.