15/5/13

Οι κάμερες κατέγραφαν την απόπειρά του να κρεμαστεί από τη γέφυρα Ρίου - Αντίρριου !!

 O ηλικιωμένος αποπειράθηκε να κρεμαστεί από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Ευτυχώς τον πρόλαβαν τελευταία στιγμή από τις εικόνες που κατέγραφαν οι
κάμερες ασφαλείας
Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, σημειώθηκε πριν από 10 ημέρες, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας προσπάθησε να κρεμαστεί από την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.
Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος σε πολύ άσχημη κατάσταση, και αφού έφτασε στον πρώτο πυλώνα από την πλευρά του Ρίου, έδεσε ένα σχοινί στα κάγκελα, προσπαθώντας να βάλει τέρμα στη ζωή του. Οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας κατέγραφαν τις κινήσεις του απελπισμένου άνδρα και οι αρμόδιοι ειδοποίησαν την τροχαία Ναυπάκτου που έχει την ευθύνη. Αμέσως, περιπολικά έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τον άνδρα να έχει περάσει ήδη τη θηλιά στο λαιμό του και να βουτάει στο κενό. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν και τον άρπαξαν, με κίνδυνο και της δικής τους ζωής, και τον τράβηξαν και πάλι στο κατάστρωμα.
O παρ'ολίγον αυτόχειρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, ενώ όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για ηλικιωμένο από την Πάτρα που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πηγή: staparaskinia.gr


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: