13/5/13

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΟ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.. (ΧΑΧΑΧΑ)

 Από λόγια χορτάσαμε..Η χτεσινή ξεφτίλα είναι άλλη μια απόδειξη,πως οι ΄Ελληνες πολιτικοί είναι δεμένοι
χειροπόδαρα από μια χούφτα φάρες που λυμαίνονται τον τόπο για δεκαετίες..
Παραμυθάδες πολιτικοί που χαχανίζουν μπροστά στους κοιλαράδες της σουπερ λίγδας και περηφανεύονται για τους "περήφανους τίτλους" της λαοπρόβλητης ομάδας τους...την επόμενη ώρα ωρύονται πως δήθεν θα ξεβρωμίσουν τον τόπο από την φοροδιαφυγή την διαφθορά και την διαπλοκή...

Αυτοί είναι οι χ#στες και παραμυθάδες πολιτικοί μας..
ΥΓ..Η έρευνα με τα στημένα και τις κασέτες πότε υπολογίζεται να τελειώσει?Την επόμενη εικοσαετία?..Μ' αυτά και με κάτι τέτοια.. σας σιχάθηκε ο κόσμος..Πανεύκολα το 24% μπορεί να γίνει 14%..και να ξαναδείτε βουλευτιλίκι με τα κιάλια..

Διαβάστε πως περιγράφει το protagon.gr ένα πιθανό σενάριο..
Στην θέση του ονόματος Γιάχος βάλτε όποιο σας αρέσει..

Ένα από τα πιο σημαντικά και κρίσιμα πόστα, στο οποίο η κυβέρνηση έχει επενδύσει πολλά, προκειμένου να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης, ανέλαβε ο διαιτητής του χθεσινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.


Μιά θέση που δημιουργείται για πρώτη φορά με αντικείμενο τον συντονισμό και την έρευνα θεμάτων διαφθοράς στο Δημόσιο, αναλαμβάνει ο διαιτητής του αγώνα μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού, κ. Θανάσης Γιάχος.
Την απόφαση αυτή πήρε ο ίδιςο ο πρωθυπουργός (το σκέφτηκε κατόπιν «αυτοεντολής» Σαμαρά), ύστερα από την ικανότητα που επέδειξε ο συγκεκριμένος διαιτητής στο να λειτουργεί «σωστά» σε κρίσιμες στιγμές, αν και υπό πίεση και να μην υποκύπτει σε εύκολες αντικειμενικές εκτιμήσεις.
Η τοποθέτηση του κ. Γιάχου, ύστερα και από την παραίτηση των «αδιάφθορων» Πεπόνη και Μουζακίτη, βάζει τέλος, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, σε μια αρκετά σημαντική εκκρεμότητα, καθώς η κυβέρνηση θεωρεί πολύ σημαντικό, όχι απλώς να υπάρχει διαφάνεια, αλλά να μη μένει και καμμία αμφιβολία περί αυτού στους πολίτες.
Έτσι, ο πρωθυπουργός ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα, εντυπωσιάστηκε, και όχι μόνο από την απόδοση του συγκεκριμένου διαιτητή. Απόδοση που δεν αφήνει αμφιβολία για την καλή συνεργασία που θα έχει με αυτόν που θα του μιλάει στο ακουστικό, κατά τη διάρκεια των ερευνών.
Τέλος, εντύπωση έχουν προκαλέσει δύο σημεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της κυβέρνησης: Πρώτον, ο νέος Εισαγγελέας απολαμβάνει πλήρη ασυλία από τα media αφού, όπως φάνηκε, όλοι έκαναν γαργάρα την απόδοσή του και επικέντρωσαν τα ρεπορτάζ στη νίκη του Ολυμπιακού, με πηχαίους τίτλους όπως «Σλούρπ» και «Ωσσαννά».
Δεύτερον, όπως έδειξε η αντίδρασή του στην κριτική, ξέρει να χειριστεί με πειστικό τρόπο και τις άτυχες στιγμές του. Δηλαδή, κλαψουρίζοντας για την «καταστροφή της καριέρας του», έτσι ώστε να δίνει σε όλους την εντύπωση πως ό,τι συνέβη, συνέβη κατά λάθος.
staparaskinia.gr



Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: