7/5/13

Ε ΟΧΙ... ΣΤΙΣ 19 ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ !!!

Απίστευτο... Την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, θα επισκευθεί ο τουρκικός σύλλογος Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης να προσκυνήσει το ...σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη εις ένδειξη ευγνωμοσύνης...

Και οι δικοί μας εδώ αντί να τους το απαγορέψουν, χαίρονται για την τουριστική ατραξιόν... Υβρις.

Παρακάτω, η ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου
 ------------------------

«Τα κλασσικά αυτοκίνητα πάνε στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ μας
Μέλη του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης (İKOD) επ΄ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης του Ατατούρκ και γιορτής του Αθλητισμού στις 19 Μαίου, θα επισκεφτούνε το σπίτι του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη. Ο σύλλογος που στην πρώτη χρονιά από την ίδρυση του, τα μέλη του επισκέφτηκαν το μαυσωλείο όπου αναπαύεται αιώνια ο Ατατούρκ μας, φέτος με την στήριξη του Mobil-1 θα επισκεφτούνε το σπίτι στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο ήρθε στον κόσμο ο ηγέτης και ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και το οποίο τώρα είναι μουσείο. Το κομβόι των μελών του İKOD θα ξεκινήσει με 20 οχήματα από Θεσσαλονίκη και καθοδόν θα συναντηθεί σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη με διάφορους Τουρκικούς συλλόγους και πολίτες μας».

http://proxeneio-stop.org/2011/05/2835

Δεν υπάρχουν σχόλια: