16/4/13

ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ Η PIZZA HUT ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 Λουκέτο έβαλε η Pizza Hut και στο τρίτο και τελευταίο κατάστημα της στη Θεσσαλονίκη, επί της Λεωφόρου Νίκης, μετά το κλείσιμο των εστιατορίων της στην Καλαμαριά και στη Χαριλάου.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Food Plus, που ελέγχει την Pizza Hut, ανακοίνωσε το οριστικό κλείσιμο των εστιατορίων στη Θεσσαλονίκης.
Σε δηλώσεις του στο Capital απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να φύγει η Pizza Hut από την Ελλάδα, όμως τα μόνα
καταστήματα που λειτουργούν πια είναι αυτά της Αττικής.
Αιτίες των λουκέτων, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η κρίση στον κλάδο της εστίασης αλλά και τα υψηλά λειτουργικά κόστη των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τους 21 εργαζόμενους, στο τελευταίο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία τους ζήτησε να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με μειωμένες αποδοχές, τις οποίες και αρνήθηκαν.
Την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει η Food Plus, προσθέτοντας πως με αυτό τον τρόπο κρατήθηκαν στη ζωή τα 25 καταστήματα της Αθήνας με 350 εργαζόμενους.
Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε:''Παραμένει δέσμευση της Διοίκησης της Εταιρείας μας να συνεχίσει η Pizza Hut δυναμικά, και να παραμείνει ενεργά δραστήρια στην Ελλάδα, με άρτια λειτουργικά αλλά και οικονομικά βιώσιμα εστιατόρια, που όχι μόνο να διαφυλάττουν, αλλά και να ενισχύουν τα υψηλότητα επίπεδα ποιότητας τόσο του προϊόντος μας όσο και της εξυπηρέτησης των πελατών μας.Στην παρούσα φάση, και με τα παρόντα δεδομένα, δεν είναι στις σκέψεις της εταιρείας το κλείσιμο και άλλων καταστημάτων.Αντιθέτως, όταν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν στο εγγύς μέλλον, η Food Plus ευελπιστεί σε περαιτέρω επέκταση του δικτύου της, συνεχίζοντας προς το παρόν να εστιάζει στην προσπάθεια για ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών προϊόντων, όπως και προϊόντων και υπηρεσιών χαμηλής τιμής''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: