30/4/13

ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΟΥΧΑ "MADE IN MACEDONIA" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

«Με αφορμή την διαμαρτυρία των ψευδομακεδόνων σας στέλνω άλλη μια από τις χιλιάδες παρόμοιες περιπτώσεις. Στην ευαίσθητη στο θέμα Βόρεια Ελλάδα και πολύ περισσότερο στην
Θεσσαλονίκη στο γνωστό κατάστημα γυναικών ενδυμάτων ‘…..’ πωλούνται ενδύματα ‘Made in Macedonia’!!!
»Η ανοχή να κυκλοφορούν στην Ελλάδα προϊόντα με ονομασία προέλευσης’ Macedonia’ αποτελείμια ακόμα νίκη του των ‘Αναθεωρητών’ της Ιστορίας.
»Οι παραδοσιακές Εθνικές αξίες των Ελλήνων διαμορφώθηκαν έπειτα από 5.000 χρόνια εξέλιξης της ανθρώπινης διάνοιας μέσα στην κοινωνία (πόλη- πολιτισμός). Εξασφάλιζαν την ειρηνική συμβίωση των μελών της κοινωνίας τη συνοχή της κοινωνίας και την προστασία των αδυνάτων .
»Σήμερα αυτός ο κώδικας αξιών δυσφημίζεται και πολεμιέται. Το εύκολο κέρδος αποδεικνύεται διαχρονικά δυνατό όπλο. Δεν θα μου ήταν έκπληξη και η κατασκευάστρια βιοτεχνία να είναι Ελληνικής ιδιοκτησίας…»
Και δεν είναι μόνο αυτό… άλλος φίλος μας, ο Στρατής Γ. μας ενημέρωσε, ότι δεν είναι μόνο με τα ρούχα, αλλά «ό,τι προϊόν και να στέλνουν οι γείτονες, έχει πάνω τη λέξη Macedonia. Ακόμη και στους σωλήνες ύδρευσης/αποχέτευσης που βάζουμε σε δημόσια έργα, υπάρχει το ‘Macedonia” σε ανάγλυφη μορφή!»


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: