16/4/13

ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ

Σώα <<στο τσάκ!>> στην Βοστώνη η Μαραθωνοδρόμος Αλεξάνδρα Χριστοδολοπούλου , μέλος 
της Ομάδας Εθελοντών Δρομέων του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλαματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ. Το ευχάριστο μήνυμα ζωής μετέφερε μέσω facebook ο Παύλος Διακουμάκος : <<Μόλις μίλησα με την Αλεξάνδρα μας που έτρεξε με την Φλόγα μας και μου είπε επι λέξη
"γλύτωσα στο τσακ " !!!>>.

Στη φωτό η Αλεξάνδρα με τα παιδιά της στον μινι Μαραθώνιο της Αθήνας.

Οι βομβιστικές επιθέσεις ήταν πολύ καλά σχεδιασμένες από όσους τίναξαν στον αέρα έναν από τους πιο γνωστούς και ιστορικούς μαραθώνιους του κόσμου. Τον μαραθώνιο της Βοστώνης. Οι εκρήξεις έγιναν ταυτόχρονα σπέρνοντας τον πανικό και όσα ακολούθησαν είναι σκηνές από πεδίο μάχης. Μια τρίτη έκρηξη έγινε στην βιβλιοθηκη Κέννεντι.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Νέβα Κόκλι δήλωσε ότι "υπήρξε και μια άλλη έκρηξη στη Βιβλιοθήκη JFK".
Η Ρέιτσελ Ντέι εκπρόσωπος της Βιβλιοθήκης JFK η οποία βρίσκεται περίπου τρία μίλια από τη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου, δήλωσε ότι ξέσπασε πυρκαγιά στη βιβλιοθήκη, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε. 

Άνθρωποι τραυματισμένοι καλούσαν σε βοήθεια, άνθρωποι πανικόβλητοι έτρεχαν πέρα δωθε προσπαθώντας να καταλάβουν τι είχε συμβεί. 

 Οι δυο εκρήξεις έγιναν κοντά στο σημείο τερματισμού του μαραθωνίου την ώρα που πολλοί αθλητές περνούσαν ακόμα την γραμμή του τερματισμού. Κανείς δεν φανταζόταν αυτό που θα ακολουθούσε.

Στην αρχή, νόμιζαν ότι οι εκρήξεις προκλήθηκαν από κάποια γραμμή φυσικού αερίου, όμως πολύ σύντομα και αφού κινητοποιήθηκαν οι αρχές ανακάλυψαν και άλλον έναν εκρηκτικό μηχανισμό τον οποίο και απενεργοποίησαν.

Τα στοιχεία μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για 2 νεκρούς και πάνω από 100 τραυματίες. Ενας από τους τραυματίες έχασε ένα πόδι.

Ο Μπαράκ Ομπάμα ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση, ενώ Νεα Υόρκη και Ουάσινγκτον έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Οι πτήσεις πάνω από την Βοστόνη έχουν απαγορευθεί, ενω έχουν κλείσει και όλες οι γέφυρες.


Πηγή

onlyfreegr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: